Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Velik opomin vladi

Bogomir Štefanič ml.
Za vas piše:
Bogomir Štefanič ml.
Objava: 28. 11. 2009 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 04.12.2009 / 08:01

Velik opomin vladi

Za drugačen pogled na družino in zakonsko zvezo, kot ga želi s spornim Družinskim zakonikom uveljaviti sedanja oblast, se je izreklo že več kot dvanajst tisoč ljudi.Peticijo lahko podpišete tudi na spletnem naslovu: www.ipetitions.com/petition/druzina/.
Peticija »Za družino in pravice otrok!«

Za drugačen pogled na družino in zakonsko zvezo, kot ga želi s spornim Družinskim zakonikom uveljaviti sedanja oblast, se je izreklo že več kot dvanajst tisoč ljudi.

Pred mesecem dni, natančneje 24. oktobra, je bila na množičnem, a medijsko marginaliziranem Dnevu družine, ko je v luči radikalnega spreminjanja koncepta družine in zakonske zveze, kot ga predlaga sedanja vlada, okoli 4000 ljudi izrazilo podporo zakonski zvezi med enim možem in eno ženo kot najprimernejšim okoljem za porajanje ter psihološki in telesni razvoj otrok, predstavljena tudi peticija z naslovom Za družino in pravice otrok!
Ponovimo njenih šest zahtev, naslovljenih na vlado: ohranitev zakonske zveze kot z zakonom urejene skupnosti moža in žene, katere pomen je v oblikovanju družine; ohranitev družine kot življenjske skupnosti očeta, matere in otrok, ki zaradi koristi otrok uživa posebno varstvo; spoštovanje pravice otrok, da...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh