Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Novo gasilsko vozilo

Za vas piše:
Slavko Mirtič
Objava: 19. 07. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 21.07.2014 / 10:23
Novo gasilsko vozilo

Novo gasilsko vozilo

Zagraškim gasilcem se je v soboto, 28. junija, izpolnila dolgoletna želja, da bi imeli v svojem voznem parku tehnološko in operativno zmogljivejše gasilsko vozilo.


Zagraškim gasilcem se je v soboto, 28. junija, izpolnila dolgoletna želja, da bi imeli v svojem voznem parku tehnološko in operativno zmogljivejše gasilsko vozilo. Skupaj z gasilci iz sosednjih in prijateljskih društev so v uvodnem delu pripravili veliko parado, v kateri so sodelovala tudi številna vozila, praznik pa so nadaljevali s slovesnostjo. Poveljnik Slavko Zaletelj je zbranim predstavil novo vozilo s sodobno opremo, s katero bodo gasilci zagotavljali še boljše opravljanje nalog. Župan občine Ivančna Gorica Dušan Strnad in predsednik gasilske zveze Ivančna Gorica Lojze Ljubič sta na račun zagraških gasilcev izrekla pohvale in predala ključe vozila poveljniku Slavku Zaletelju, le-ta pa vozniku Milanu Pintarju.

Novo gasilsko vozilo sta nato blagoslovila domači župnik Boris Žerovnik in vojaški vikar Jože Plut. Zaslužnim gasilcem in donatorjem so podelili pr...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh