Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Srečanje za starejše

Objava: 25. 10. 2014 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.10.2014 / 13:40
Srečanje za starejše

Srečanje za starejše

Starejšim sovaščanom skušamo pokazati, da jih cenimo, zato zanje že nekaj let župnijska Karitas in krajevna organizacija Rdečega križa pripravljata srečanje.


Starejšim sovaščanom skušamo pokazati, da jih cenimo, zato zanje že nekaj let župnijska Karitas in krajevna organizacija Rdečega križa pripravljata srečanje ob sodelovanju župnika Cirila Isteniča in podpori občine Gorenja vas – Poljane. Letos je bilo praznovanje v nedeljo, 28. septembra. Vabljeni so bili vaščani, ki so dopolnili 75 let in več, med navzočimi sta bila tudi dva jubilanta: Pavle Dolenc iz Četene Ravni je letos praznoval 80 let, Francka Možina iz Dolenčic pa častitljivih 90 let.

Srečanje se je začelo z mašo. Bolniki so lahko prejeli tudi zakrament bolniškega maziljenja. Pridiga je poudarila pomen povezovanja mladih in starejših. Kosilo je vabilo na bližnjo teraso gostilne Blegoš. Navzočim so prijazno besedo namenili predsednica Rdečega križa Javorje Marija Kos, župan občine Gorenja vas – Poljane Milan Čadež, predsednik krajevne skupnosti Ciril Alič...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh