Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Homofobne »spolne fantazije«

Bogomir Štefanič ml.
Za vas piše:
Bogomir Štefanič ml.
Objava: 28. 03. 2015 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 26.03.2015 / 14:33

Homofobne »spolne fantazije«

Tudi Družina je, ko spremlja razpravo o spremenjeni družinski zakonodaji, opazila komentar članice Nove Slovenije Irene Vadnjal na spletni strani njene stranke.

Tudi Družina je, ko spremlja razpravo o spremenjeni družinski zakonodaji, opazila (pozneje sicer umaknjeni) komentar članice Nove Slovenije Irene Vadnjal na spletni strani njene stranke, v katerem je, če se ponovimo, »predstavila svoj pogled na nujnost varovanja zakonske zveze kot zveze moža in žene, pri čemer je posegla tudi po svetopisemskih in naravnopravnih argumentih«.

Kot smo lahko na god sv. Jožefa prebrali v Delu, je ta prispevek poleg drugih zmotil tudi t. i. Svet za odziv na sovražni govor, ker naj bi prinašal domnevno homofobna stališča, tudi takšna, da »istospolni pari uničujejo družino ter da bodo pri nas /po izenačitvi zakonske zveze moža in žene z istospolnimi partnerstvi/ legalizirali tudi poligamijo in zoofilijo«. Zanimivo pri tem je, da je isto Delo zmoglo toliko (homofobne?) »širine«, da je v zagovor prav tega stališča 3. marca objavilo pismo bralca (Anej Sam), ki pove, da lahko Ireni Vadnjal očitamo kvečjemu zamudo, ne pa kakš...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh