Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Lestvica narodno-zabavnih viž 10 domačih

Za vas piše:
K. C.
Objava: 13. 06. 2015 / 22:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 10.06.2015 / 09:26

Lestvica narodno-zabavnih viž 10 domačih

Slovenski narodno-zabavni ansambli se bodo predstavljali v novi oddaji, hkrati pa bodo dobili neposreden odziv poslušalcev.

Slovenski narodno-zabavni ansambli se bodo predstavljali v novi oddaji, hkrati pa bodo dobili neposreden odziv poslušalcev in izvedeli, ali jim je njihova glasba všeč ali ne. Televizija Slovenija je namreč pripravila glasbeno lestvico 10 domačih. Predvajali jo bodo vsak petek ob 12.20 na 1. programu TV Slovenija. Prvič je bila na sporedu 5. junija.

Polurna oddaja 10 domačih nastaja v okviru uredništva oddaje Slovenski pozdrav, predstavlja pa aktualno videoprodukcijo na področju slovenske narodno zabavne glasbe. Na lestvico se bo uvrstilo 10 narodno-zabavnih videospotov, za katere bodo glasovali gledalci. Televizija Slovenija zato vabi ansamble, naj pošljejo svoje nove viže na elektronski naslov oddaje Slovenski pozdrav in se tako predstavijo ljubiteljem te zvrsti.

Več o lestvici 10 domačih si preberite na spletni strani oddaje Slovenski pozdrav, kjer si lahko kadar koli ogledate videospote in glasujete za tistega, ki je najbolj pritegnil vašo po...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh