Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Bodi vesel popotnik!

Za vas piše:
Maja Kos
Objava: 08. 08. 2015 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 06.08.2015 / 12:27

Bodi vesel popotnik!

Nedavno sem ob pripravljanju prtljage ob misli, da bom z njim morala prehoditi kar nekaj poti peš, s pogledom vnovič obšla prtljago.

    Nedavno sem ob pripravljanju prtljage za neki tabor in ob misli, da bom z vsem spakiranim morala prehoditi kar nekaj poti peš, s pogledom vnovič obšla prtljago. Odpadli so še eni čevlji, nekaj dolgih hlač in pulover. Doma pa je ostal tudi dober »povšter«, ki ga je nadomestil pulover. Ne bom trdila, da je bilo spanje na njem blazno udobno, a vendarle – pot do »cilja« je bila enostavnejša.

    Spominjam se tudi pakiranja za poletne tedne v hribih. Tudi takrat mora marsikaj ostati doma, čeprav kakšna lepa obleka ne bi škodila za tamkajšnji večerni ples. Čeprav bi lahko svojo prtljago odložila v terensko vozilo, ima večji čar, da sama nosim tisto, kar po vseh svojih kriterijih očitno potrebujem za dostojno preživetje. Saj mi tudi življenje v tem ne bo prizanašalo, nihče drug ne bo nosil mene z vsem, kar sem, in z vso prtljago, ki jo »nujno« potrebujem, do ciljev, ki si jih izbiram.

    Ob mislih na to se mi je utrnila primerjava teh mojih poti z mojim življenjem. Saj j...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh