Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Več kot serviser

Za vas piše:
Alenka Oblak
Objava: 19. 09. 2015 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 16.09.2015 / 13:44

Več kot serviser

Zadnjič sem prišla domov zelo lačna. Želela sem imeti kosilo, zato sem si ga morala skuhati.

    Zadnjič sem prišla domov zelo lačna. Želela sem imeti kosilo, zato sem si ga morala skuhati, vendar nisem imela časa, da bi si kupila še kakšno zelenjavo in si pripravila kaj dobrega. Imela sem samo zeleno in por. Ah, tegobe kuhanja! Ko sem lačna, nimam domišljije, rada bi čim prej jedla!

    Nekaj me prešine in na hitro popražim por na oljčnem olju in česnu. Hm, če že imam zeleno, jo bom narezala na majhne koščke in dodala poru. Če ne bo dobra, jo še vedno lahko ločim od pora in jo dam stran. Ko skoraj končam praženje, se spomnim na suhi paradižnik, ki sem ga pred kratkim kupila. Dodam še tega, malo ingverja, zelo malo zrnate soli, muškat in timijan. Njami, pojedla sem odlično kosilo! Kakšen preprost in hiter recept, pomislim!

    Zgodilo se je še nekaj drugega, me prešine. Zaupala sem si, da lahko preizkusim nekaj novega. Da ne iščem samo utečene, znane poti. Staro veščino sem uporabila na nov način in rezultat je bil zelo dober. Rutina in znani načini so dobri, k...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh