Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Liffe pred Liffom na TV Slovenija

Za vas piše:
K. C.
Objava: 17. 10. 2015 / 22:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 15.10.2015 / 13:42

Liffe pred Liffom na TV Slovenija

Mednarodni filmski festival Liffe se bliža. Za prijetnejše čakanje pa je RTV Slovenija že pripravila niz filmov iz preteklega festivala..

Mednarodni filmski festival Liffe se bliža. Za prijetnejše čakanje pa je RTV Slovenija že pripravila niz filmov iz preteklega festivala Liffe. Na ogled so v sobotnem filmskem terminu Sedmi pečat, od 10. oktobra do 27. novembra ob 23. uri na prvem programu. V programih in na portalu RTV Slovenija pa bo mogoče spremljati tudi dogajanje na letošnjem festivalu.

V soboto, 10. oktobra, smo si že lahko ogledali napeto politično dramo in hudomušno satiro Ne!, ki je bila leta 2013 nominirana za oskarja v kategoriji tujejezičnih filmov. Premierno bodo predvajani še filmi Zaklonišče, Veliki večer, Zgodbe o konjih in ljudeh, Višja sila, Koža, v kateri živim in Turneja.

Ameriški film Zaklonišče je leta 2011 na festivalu Liffe prejel nagrado vodomec. V ospredju je gradnja zaklonišča, s katerim želi Curtis La Forche zavarovati svojo družino pred apokaliptičnim viharjem, katerega slutnja ga preganja. V očeh žene, gluhe hčerke in drugih je njegov...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh