Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

25 let župnijska Karitas Domžale

Za vas piše:
djd
Objava: 12. 11. 2016 / 23:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 14.11.2016 / 13:54

25 let župnijska Karitas Domžale

Že 25 let župnijska Karitas v Domžalah tolaži obupane, pomaga ostarelim, bolnim, osamljenim in vsem, ki so pomoči potrebni.


Že 25 let župnijska Karitas v Domžalah tolaži obupane, pomaga ostarelim, bolnim, osamljenim in vsem, ki so pomoči potrebni. V vseh teh letih so nekaj sredstev zbrali tudi z vsakoletnim koncertom, letošnjega so naslovili Skupaj na poti 2016. V službi človeškega dostojanstva. Tako je bilo tudi v četrtek, 20. oktobra, v hali Komunalnega centra v Domžalah. Na koncertu je nastopila vrsta izvrstnih glasbenih umetnikov in skupin.

Slavnostni govornik je bil častni pokrovitelj nadškof Stanislav Zore. V nagovoru je dejal, da smo nocoj s koncertom Skupaj na poti začeli naslednjih 25 let domžalske Karitas ter da praznovanje ni samo enkrat na leto, ampak vsak dan, saj vsak dan lahko naredimo nekaj za pomoči potrebne. Z besedami Simona Gregorčiča, da »srečni vsi bi bili, ko kruh delil bi z bratom brat, s prav srčnimi čutili« in z mislimi matere Terezije nas je skozi tokratni koncert vodil Marjan Bunič. Donatorji in tudi nastopajoči so dokazali...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh