Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kako bo vnemala letošnja Stična mladih?

Za vas piše:
Lucija Jeraj
Objava: 21. 09. 2019 / 22:00
Čas branja: 6 minut
Nazadnje Posodobljeno: 19.09.2019 / 10:48

Kako bo vnemala letošnja Stična mladih?

Letos sta na Stični mladih pripravo dopoldanskega programa Vnemi me prevzela Gašper Stojc in Andreja Grkman, skavtska voditelja, predstavnika organizacije ZSKSS.

Gašper Stojc in Andreja Grkman

Letos sta na Stični mladih pripravo dopoldanskega programa Vnemi me prevzela Gašper Stojc in Andreja Grkman, skavtska voditelja, predstavnika organizacije ZSKSS. V ekipi se jima je nato pridružilo še šest prostovoljcev in skupaj so pripravili pester program.


Gašper Stojc z Brega pri Žirovnici je pri skavtih inštruktor življenja v naravi. Je v državnem vodstvu za popotnike in popotnice, kar pomeni, da so njegova glavna skrb vse slovenske skupnosti pri skavtih od 16 do 21 let. Dejaven je tudi na lokalni ravni. Pri skavtih je že 17 let. Ukvarja se tudi z gledališčem in žongliranjem. Je tik pred diplomo iz etnologije in kulturne antropologije.

Andreja Grkman iz Velikega Hriba je na pol upokojena komendska skavtinja. Pri skavtih je na državni ravni na istem položaju kot Gašper, le za drugo starostno skupino. Pri skavtih je od leta 2004. Dela v osnovni šoli kot spremljevalka učencu z Aspergerjevim sindromom. V prostem času rad...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh