Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dragi bralke in bralci,

Objava: 14. 11. 2020 / 23:00
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 12.11.2020 / 06:06
Dragi bralke in bralci,

Dragi bralke in bralci,

ustvarjalcem Družine se je pridružila Mojca Koman, univ. dipl. inž. živilske tehnologije.


ustvarjalcem Družine se je pridružila Mojca Koman, univ. dipl. inž. živilske tehnologije. Povprašali smo jo o njenih začetkih kuhanja, kaj je njen izziv, kako v svoje kuhanje vključuje svojo družino in kaj nam bo pripravljala za našo rubriko. Pa poglejmo, kaj nam je napisala:

Kar pomnim, se sučem po kuhinji. Spomnim se jogurtovega peciva iz sestavin na lončke, ki sem ga znala speči že kot majhna deklica. V gimnaziji sem skuhala kosilo za vso družino tako rekoč vsak dan med tednom; le včasih se je kuhe lotil brat, da je bilo na mizi zanj kaj »normalnega«, saj sem jaz v našo kuhinjo uvajala lečo, ajdovo kašo, šparglje ... Vedno so me zanimale novosti v kuhinji. Prebirala sem kuharske revije, knjige, srkala ideje od tod in drugod ter jih potem pogumno preizkušala v domači kuhinji. Marsikaj sem prismodila, preveč ali premalo zapekla, včasih pozabila v testo dodati s...

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh