Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Pobožično

Za vas piše:
Mojca Koman
Objava: 30. 01. 2021 / 23:00
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 01.02.2021 / 08:22
Pobožično

Pobožično

Najbrž nisem edina, ki sem v adventu nakupila preveč kandiranega sadja, pa orehov, mandljev in dišečih začimb. In maka, kokosa, tudi lešnikov.


Najbrž nisem edina, ki sem v adventu nakupila preveč kandiranega sadja, pa orehov, mandljev in dišečih začimb. In maka, kokosa, tudi lešnikov. Vsako leto me zanese in nakupim preveč. Ne zanalašč, malo pa vseeno, kar priznam.

In najbrž nisem edina, ki me, takole po božiču, zaskrbi precejšnja količina Miklavževega suhega sadja v shrambi in se kljub poprazničnemu hujšanju loti peke sladic. Nisem nehvaležna za vse dobrote, ampak v decembru je navadno toliko vsega, da nekaj suhega sadja namerno skrijem. Malce sem koristoljubna, morda kar podjetna, kdo bi vedel – na kak mrzel zimski dan se pač res prileže kos peciva ob toplem čaju, posebej na nedeljo po sprehodu.

In tako, vsako leto enako, iščem recepte za zanimive sladice, hitro pripravljene in slastne, ki nas ponesejo v pretekli božični čas, nam prikličejo v spomin novoletne sklepe in načrte, da nas malce po...

Preberi tudi

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh