Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Adventna akcija: Podarim ti Luč

Za vas piše:
Spletno uredništvo
Objava: 16. 11. 2023 / 16:21
Oznake: Akcija
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 16.11.2023 / 17:37
Ustavi predvajanje Nalaganje
Adventna akcija: Podarim ti Luč
FOTO: Tatjana Splichal

Adventna akcija: Podarim ti Luč

Bliža se adventni čas, ki prinaša pričakovanje, upanje, krepitev vere in priložnost za povezovanje z najbližjimi. Tudi tednik Družina ponuja dragoceno vsebinsko novost.

Tednik Družina vas vabi, da doživite adventni čas na poseben način. V štirih izdajah, ki vključujejo tri adventne številke ter dvojno praznično božično številko, boste lahko uživali v tedenskih adventnih razmišljanjih, molitvah in drugih spodbudah, ki vam bodo pomagale pri lepši pripravi na božič.

Odgovorni urednik Družine o prilogi Podarim ti luč: "Priloga Podarim ti luč je predvsem povabilo, da skupaj vstopimo lepoto adventnega in božičnega časa. Za vsak dan posebej nas bo usmerjala kratka misel, molitev in spodbuda. V prilogi pa bodo o svoji osebni izkušnji doživljanja Boga spregovorili tudi znani Slovenci. Dneve si predstavljam kot tlakovce, ki nam bodo tlakovali pot k prazniku božiča."

Posebna ponudba

Naročite zdaj in pridobite vse štiri izdaje tednika Družina za samo 8 €! Redna cena za vse štiri številke je 16 €, kar pomeni, da prihranite polovico ob rednem nakupu.

Kako naročiti

Pohitite in izkoristite to edinstveno priložnost za pripravo na božično praznično obdobje. Naročite štiri izvode tednika Družina po posebni ceni 8 €. Kliknite TUKAJ ali pokličite na telefonsko številko 01 360 28 28. 


Kupi v trgovini

Novo
Vrečka - Blagor čistim (Blagor)
Bombažne vrečke
11,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh