Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Aleš Primc je izdal priročnik o LGBTQIA+ ideologiji za starše

Za vas piše:
M. P.
Objava: 18. 06. 2024 / 12:47
Čas branja: 4 minute
Nazadnje Posodobljeno: 18.06.2024 / 13:03
Ustavi predvajanje Nalaganje
Aleš Primc je izdal priročnik o LGBTQIA+ ideologiji za starše
Aleš Primc je ljubljanski mestni svetnik. FOTO: Tatjana Splichal

Aleš Primc je izdal priročnik o LGBTQIA+ ideologiji za starše

Starši imajo pravico in dolžnost, da zaščitijo svoje otroke pred ideologijo teorije spola, je prepričan Aleš Primc. Danes je izšel njegov priročnik, ki bo staršem in starim staršem pri tem pomagal.

Katere so ključne stvari, ki jih bodo starši in stari starši spoznali ob branju priročnika?

Želim si, da bo vsak spodbujen, da se ne bo vdal in otroka prepustil na milost in nemilost LGBTQIA+ indoktrinaciji, saj so posledice za otroke lahko izjemno hude. In pa, da se bodo naučili, kako se to dela.

Spola sta dva, moški in ženski, in spola se ne da zamenjati. Otrok potrebuje mamo in očeta, moško in žensko vzgojno dimenzijo. Kdor otroke uči drugače, jih zavaja in jim dela škodo. Priročnik za zaščito otrok pred LGBTQIA+ ideologijo bo pomagal staršem in starim staršem, da bodo zavarovali svoje otroke pred t. i. spreminjanjem spola in spolne usmerjenosti, ki jo omenjena ideologija vsiljuje v vrtce in šole.

Naslovnica priročnika

Gre samo za LGBTQI+ ideologijo v ljubljanskih šolah in vrtcih ali povsod po Sloveniji?

Priročnik je zelo praktičen in pregleden, tako da mater in očetov, ki prihajajo večinoma domov izčrpani, ne bi še dodatno obremenjeval, ampak jim na preprost način predstavi, kako naj zavarujejo otroke pred LGBTQIA+ ideologijo. LGBTQIA+ ideologija se razširi povsod, kjer se ji dovoli. Ne mislite, da če živite zunaj Ljubljane, vašega otroka in vaše družine to ne bo zadelo.

Preberite tudi: Kako pripravimo otroke na zahtevna moralna vprašanja današnjega časa? Priročnik za vzgojo otrok Čudovito ustvarjeni.

Zakaj ste sploh napisali priročnik za starše?

Name se obračajo mame in očetje, ki imajo v šolah težave z LGBTQIA+ ideologijo. Vidim tudi, v kakšnem skokovitem razmahu je po svetu, v državah, potem ko uzakonijo posvojitve otrok v LGBTQIA+ razmerja, t. i. spreminjanje spola in spolne usmerjenosti. Tudi naši mediji so polni LGBTQIA+ propagande. Ne smemo biti tiho! Da bi pomagali mamam in očetom in da bi zaščitili kar največ naših otrok pred pohabo t. i. spreminjanja spola in spolne usmerjenosti, jim je treba omogočiti, da se izobrazijo. Če se oni ne bodo borili za svoje otroke, je velika verjetnost, da se ne bo nihče. Ni važno, kaj govorijo LGBTQIA+ aktivisti v medijih, institucijah in politiki, važno je, da pred nesrečo zavarujemo svoje otroke. Sicer pa sem najprej iskal podoben priročnik, ki bi ga prevedli. Ko pa sem ga iskal po vsem svetu, ga nisem našel. Zato ga je bilo treba napisati.

Kako ste priročnik za starše zasnovali, kaj vsebuje?

Priročnik na začetku predstavi, kaj je LGBTQIA+ ideologija, potem predstavimo znanstvena dejstva, ki postavljajo na laž trditve LGBTQIA+ ideologije, nato pravne podlage, ki dajejo materam in očetom pravico in dolžnost, da zavarujejo svoje otroke. Veliko prostora posvetimo vzgoji za preventivo in odpornost proti LGBTQIA+ ideologiji, predstavimo velik pomen aktivne vloge mater in očetov v šoli in vzgojnem procesu, nato pa sledijo konkretni napotki, kako zaščititi otroka v vrtcu ali šoli, ko zaznate vdor LGBTQIA+ ideologije. Poseben del priročnika je namenjen učiteljem, in sicer, kako naj tudi oni zaščitijo svoje učence pred LGBTQIA+ ideologijo v vrtcih in šolah in se uprejo aktivističnim LGBTQIA+ učiteljem.

Priročnik lahko naročite na info@glaszaotrokeindruzine.si.

Kako odgovarjate na očitke, da je to sovražno do homoseksualcev?

Mi ne delamo drugega, kot ščitimo svoje otroke. To je naša naravna in zakonska dolžnost. Te pravice in dolžnosti nam ne more vzeti nihče. Ne vlada, ne šola, ne mediji. Danes se moramo mame in očetje boriti, da obvarujemo otroke pred tremi največjimi nevarnostmi: pametnimi telefoni, drogami in LGBTQIA+ ideologijo. Te nevarnosti dostikrat prihajajo tudi druga z drugo.

So v priročniku tudi primeri iz tujine?

V priročniku je ogromno virov iz tujine, so pa tudi primeri dobrih praks. Do sedaj se kaže, da je največji odpor tam, kjer je močna muslimanska skupnost ali pravoslavci. Tudi nekatere protestantske skupnosti so zelo odločne pri zaščiti otrok. Žal katoličani za zaščito otrok pred LGBTQIA+ ideologijo močno zaostajamo za muslimani. 

Kakšne težave ste imeli s predstavitvijo? Ljubljanski župan Zoran Janković vam je onemogočil, da bi predstavitev imeli v ljubljanski mestni hiši, zato ste jo preselili pred Magistrat.  

Res je, Zoran Janković je prepovedal predstavitev priročnika za zaščito otrok pred LGBTQIA+ ideologijo. To je krivica, še posebej ob tem, da na Magistratu lahko visi LGBTQIA+ zastava, v prostorih v lasti občine se lahko izvajajo predstave, ki poveličujejo sadomazohistično spolno občevanje in vtikanje rastlin v ženski spolni organ, razstave in debate transvestitih itn. Občina Ljubljana ni last LGBTQIA+ aktivistov, da oni lahko delajo vse, drugi ne smemo pa nič. Janković je prepovedal tiskovno konferenco v prostorih občine, zato jo bom imel pa pred vhodom v očino. Ne bo nas ustavil, če je to mislil.

Kupi v trgovini

Čudovito ustvarjeni
Priročniki in vodniki
26,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh