Zapri
Iskanje

Aleteia Slovenija s svojo spletno trgovino [FOTO]

Za vas piše:
M. M.
Objava: 30. 11. 2021 / 11:42
Oznake: Krščanstvo
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.11.2021 / 12:04
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

Aleteia Slovenija s svojo spletno trgovino [FOTO]

Aleteia Slovenija s svojo spletno trgovino [FOTO]
FOTO: trgovina.aleteia.si
Spletni portal Aleteia Slovenija, ki jo po podatkih Google Analytics mesečno prebira tudi do 266 tisoč različnih uporabnikov, vstopa v peto leto delovanja. Ker bi radi vez z bralci še okrepili, predstavljajo veliko novost – Aleteijino spletno trgovino.

V spletni trgovini lahko najdete majice, puloverje, otroške bodije, skodelice in druge izdelke, ki bodo popestrili vaš dan v Aleteijinem duhu. Z napisi, citati in podobami, ki opogumljajo, bodrijo, podpirajo. Vabijo vas, da se virtualno sprehodite po spletni trgovini.

Aleteia širi svoje poslanstvo

Direktor založbe Družina Tone Rode je izrazil veselje in ponos, da je Aleteia s sporočilom, da je krščansko življenje vir resnične in trajne sreče v okviru velike družine medijske in založniške družbe Družina v tako kratkem času postala prva oznanjevalka tega sporočila na spletu. »Ker pa se zavedamo, da ljudje nismo samo duh, temveč tudi telo, da se radi obdarujemo, da smo v nekem smislu tudi malo to, kar uporabljamo in nosimo, je Aleteia svoje poslanstvo širjenja lepega in dobrega dopolnila tudi s spletno trgovino, s ponudbo kvalitetnih, sporočilnih in navdihujočih izdelkov,« je poudaril Rode.

FOTO: trgovina.aleteia.si

Naj izdelki pobožajo dušo

Vodja projekta Aleteijine spletne trgovine Andreja Penko je ob zagonu spletne trgovine dejala: »Kako prijetni občutki se porodijo v nas, ko vemo, da bomo z darilom nekomu polepšali dan. Ko najdemo točno tisto, kar si obdarovanec želi … Nasmeh odtehta ves trud, mar ne? Spletno trgovino Aleteia smo ustvarjali prav s to mislijo in srčno željo, da bi izdelki pobožali dušo, nudili uteho v težkih dneh in navdajali z upanjem in optimizmom. V skrbno izbrano ponudbo smo vključili izdelke za vse generacije. Ne pozabite pa obdariti tudi sebe.«

FOTO: trgovina.aleteia.si

Nova obzorja ustvarjalnosti

 »Ponosen sem na štiri leta Aleteijinega ustvarjanja. Na odmevne intervjuje, članke, vloge, še posebej pa na predane sodelavce,« pravi vršilec dolžnosti urednika Aleteie Slovenija Lojze Grčman, ki je ob tem izrazil hvaležnost na doseženim in dodal, da Trgovina Aleteia »pomeni korak v našem delovanju in hkrati predstavlja izziv, ki mediju ponuja nove razsežnosti in nas hkrati spodbuja k novim obzorjem ustvarjalnosti.«

Še nekaj izdelkov iz njihove spletne trgovine si lahko ogledate v spodnji fotogaleriji.Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem, ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi naše dnevne novice o družbi in Cerkvi bile še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej, za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Nalaganje
Nazaj na vrh