Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Na 37. Slovenskem e-knjižnem sejmu tudi založba Družina

Za vas piše:
M. M.
Objava: 22. 11. 2021 / 09:36
Oznake: Knjiga, Kultura
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 26.11.2021 / 13:06
Ustavi predvajanje Nalaganje
Na 37. Slovenskem e-knjižnem sejmu tudi založba Družina
Slovenski knjižni sejem, na katerem ima vidno vlogo tudi Družina, se drugo leto zapored seli na splet. FOTO: Tatjana Splichal

Na 37. Slovenskem e-knjižnem sejmu tudi založba Družina

V teh dneh se odvija 37. Slovenski knjižni sejem, ki poteka le prek spleta. Prireditelji so dogodek v fizični obliki, ki bi potekal v Cankarjevem domu, zaradi epidemičnih razmer v državi odpovedali. Z več dogodki na sejmu sodeluje tudi založba Družina.

Sejem je s petih dni podaljšan na skoraj dva tedna, ves čas pa bo na spletu možno spremljati zanimive vsebine in pokukati v zakulisje dogodkov, ki jih prireditelji pripravljajo z založniki in partnerji.

Pet dogodkov založbe Družina

Naše dogodke lahko spremljate na Youtube kanalu Družina media:

Vsi, ki boste v času sejma nakupovali v naših knjigarnah, imate možnost sodelovanja v žrebanju za knjigo Ilustrirano Sveto pismo.


Več kot 60 dogodkov

Kot je za STA povedal predsednik upravnega odbora knjižnega sejma Miha Kovač, bo na sejmu prisotna večina založnikov, ki so se prijavili na sejem v Cankarjevem domu. V naglici so pripravili sejemski studiu, v katerem bodo pripravili 60 dogodkov, ki jih bodo posneli in objavili na svoji spletni strani.

Podelili bodo več nagrad 

Poleg obilice dogodkov bodo po besedah Kovača v okviru 37. izvedbe sejma podelili tudi nekaj nagrad, in sicer Schwentnerjevo nagrado za pomemben prispevek k razvoju založništva in knjigotrštva, nagrado Kristine Brenkove za najboljšo slikanico, nagrado za najboljšo knjigo leta in nagrado za najboljši literarni prvenec.


Kupi v trgovini

SOS-knjiga za starše
Medosebni odnosi
7,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh