Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ameriško gibanje ‘Za Življenje’ oglašuje posvojitve

Objava: 12. 05. 2009 / 10:52
Oznake: Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:06
Ustavi predvajanje Nalaganje

Ameriško gibanje ‘Za Življenje’ oglašuje posvojitve

Reklamna akcija poteka pod geslom ‘Predstavljaj si neskončnost možnosti’

Najnovejša oglaševalska akcija ameriškega gibanja ‘Za Življenje’ predstavlja znane obraze, ki so bili posvojeni kot otroci, kratek oglasni film pa bodo v Ameriki predvajali v času najbolj gledane televizijske oddaje ‘Ameriški idol’.

Film je producirala organizacija CatholicVote.com kot del serije ‘Predstavljaj si neskončnost možnosti’, prikazuje pa ljudi kot so John Lennon, Nelson Mandela, Babe Ruth, Nancy Reagan, Bill Clinton, J.R.R. Tolkien, Sarah McLachlan, Steve Jobs, in Jesse Jackson. Vprašanju, kaj je vsem tem ljudem skupnega, sledi odgovor, da so bili vsi kot otroci posvojeni.

Predhodni oglasni film v tej seriji je prikazoval ultrazvočni posnetek zarodka v maternici. Besedilo oglasa je sporočalo, da bo novorojeno dete sicer odraščalo v neurejenih razmerah, kljub težkemu življenju pa bo postalo prvi afro-ameriški predsednik Združenih držav Amerike. Sledila je fotografija ameriškega predsednika Baracka Obame.

Ta oglasni film naj bi predvajali ob zaključku lige ameriškega nogometa, kar pa je bilo kasneje zaradi predvolilne kampanje, ki je takrat še potekala, zavrnjeno. Oglas so predvajali 21. januarja letos med posnetkom inavguracije novega ameriškega predsednika. Na spletnem portalu YouTube si ga je ogledalo preko 1,8 milijona gledalcev.

http://www.youtube.com/watch?v=V2CaBR3z85c

Kupi v trgovini

Novo
1945: Dnevnik mojega križevega pota
Zgodovina
29,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh