Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Anin sklad z družinami že 15 let

Objava: 29. 10. 2013 / 08:00
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:13
Ustavi predvajanje Nalaganje
Anin sklad z družinami že 15 let

Anin sklad z družinami že 15 let

Ustanova Anin sklad bo z dobrodelnim koncertom obeležila petnajstletnico delovanja.

Ustanova Anin sklad bo v prihodnjih dneh obhajala petnajst let svojega delovanja. »Z mnogimi dobrimi deli, zahvalami, prijetnimi srečanji, rojstvi, dobrotniki, skrbmi in veselimi dogodki, bo Ustanova Anin sklad v prihodnjih dneh obrnila svoj 15. list delovanja«, so zapisali v včerajšnjem sporočilu za medije. Anin sklad družinam z več otroki pomaga krmariti tudi skozi trenutno gospodarsko krizo.

Osrednje praznovanje prirejajo v sredo, 11. decembra 2013, v Zavodu sv. Stanislava v Šentvidu nad Ljubljano. Ob 18. uri se bodo sodelavci in prijatelji sklada pri slovesni sveti maši, ki jo bo v cerkvi omenjenega zavoda daroval beograjski nadškof msgr. Stanislav Hočevar, Bogu zahvalili za vse prejete darove in ga hkrati prosili za družine Aninega sklada, za dobrotnike ter vse ljudi dobre volje, ki so jim v preteklosti in bodo, tako upajo, tudi v prihodnje stali ob strani.


Kot sporočajo »slavljenci«, bo sveti maši ob 20. uri sledil dobrodelni koncert v dvorani zavoda. Z mnogimi glasbenimi gosti in izbrano besedo bodo vse, ki se jim bodo pridružili v zavodu, in tudi mnoge po Sloveniji preko valov Radia Ognjišče povabili k pomoči za družine Aninega sklada. Na posebni telefonski številki 0590 355 30 bodo lahko darovali za družine z več otroki.

Slavnostna govornika na večerni prireditvi bosta predsednik Republike Slovenije Borut Pahor ter predsednik Slovenske škofovske konference, apostolski administrator ljubljanske nadškofije in novomeški škof msgr. Andrej Glavan.


Foto: arhiv Družine / T. S.

Kupi v trgovini

Novo
Jeruzalemski izziv
Pričevanja
26,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh