Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Ana Netrebko: ustvarjanje glasbe me nič več ne veseli

Mojca Masterl Štefanič
Za vas piše:
Mojca Masterl Štefanič
Objava: 16. 01. 2022 / 09:01
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 02.03.2022 / 10:36
Ustavi predvajanje Nalaganje
Ana Netrebko: ustvarjanje glasbe me nič več ne veseli
Ana Netrebko. FOTO: Wikipedia

Ana Netrebko: ustvarjanje glasbe me nič več ne veseli

Ana Netrebko, ena izmed najbolj znanih opernih pevk na svetu, ima dovolj glasbenega poustvarjanja v času koronaepidemije in je napovedala, da se za nedoločen čas umika s pevskih odrov.

Kot je pojasnila v pogovoru za medije, poroča spletni portal kath.net, je naveličana nenehnih karanten, testiranj, cepljenj, potovanj in omejitev. »Ustvarjanje glasbe v teh pogojih me nič več ne veseli,« je povedala pevka, ki z družino, s soprogom in prav tako opernim pevcem, azerbajdžanskim tenoristom Jusifom Ejvazovim, ter 13-letnim sinom Tiagom, živi na Dunaju. Za nekaj časa se umika z glasbenih odrov, ker se želi posvetiti svojemu zdravju ter se nato vrniti z novim zagonom in energijo.

Ruska sopranistka s soprogom in prav tako opernim pevcem, azerbajdžanskim tenoristom Jusifom Ejvazovim, ter 13-letnim sinom Tiagom, živi na Dunaju.

Netrebkova, je že leta 2020 zbolela za koronavirusno boleznijo, vedno znova pa je javno kritična do protikoronskih ukrepov. Kot je dejala, ima trenutno dovolj tudi »človeških spletk« v svetu, zato se bo »na kakšnem prijetnem kraju« posvetila svojemu zdravju in družini.

Kupi v trgovini

Najlepša božična pesem
Proza
22,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh