Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Beseda je navdih

Za vas piše:
B. K.
Objava: 30. 04. 2020 / 08:59
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.04.2020 / 09:06
Ustavi predvajanje Nalaganje
Beseda je navdih

Beseda je navdih

Mednarodna katoliška revija Beseda med nami je maja prosto dostopna, zato jo lahko vsakdo uporabi kot šmarnično branje.
Maja se bomo spet zbirali ob šmarnicah, čeprav bodo dovoljena bogoslužja, jih bodo mnogi spremljali tudi doma. Marijino življenje ostaja skrivnostni navdih milijonom ljudi po svetu, tako kot ona lahko tudi mi premišljujemo božjo besedo in uresničujemo božjo voljo.

Mednarodna katoliška revija Beseda med nami je maja prosto dostopna vsem, zato lahko razmišljanja ob božji besedi za vsak dan uporabite kot šmarnično branje ali pa tudi kot del vaše večerne oz. jutranje molitve.

»V dneh 'izolacije' ste verjetno odkrivali, kako tolažilna zna biti Božja beseda. V njej se srečujemo z velikimi možmi vere: Abrahamom, Jakobom, Jožefom, Jobom, Izaijo, Jeremijo … do Marije in Jožefa ter apostolov. Ob njihovi življenjski izkušnji, kakor je zapisana v Svetem pismu, se krepimo v veri… Beseda med nami pa je pri tem kot orodje, ki ga s pridom uporabite,« vabi urednik revije Franci Petrič.

Zakonci, ki se zbirate v okviru različnih zakonskih skupin, pa se lahko srečate z življenjsko zgodbo blaženih zakoncev  Luigija in Marie Beltrame Quattrocchi Woodeene Koenig-Bricker in Kathryn Elliott.

Brezplačen dostop do majske številke
 
Na voljo so tudi brezplačni ogledni izvodi revije, ki vam jih pošljemo na dom. Pokličite na Založbo Družina, 01 360 28 28 ali nam pišite: narocila@druzina.si

Kupi v trgovini

Molitev na pet prstov
Molitveniki
2,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh