Zapri
Iskanje

»Beseda med nami« prinaša duhovne spodbude

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 22. 10. 2020 / 12:29
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 23.10.2020 / 10:17
Ustavi predvajanje Ustavi predvajanje

»Beseda med nami« prinaša duhovne spodbude

»Beseda med nami« prinaša duhovne spodbude
Revija Beseda med nami prinaša duhovne spodbude za november in december.
Zadnji dnevi iztekajočega se leta so priložnost za to, da razmislimo, kam pelje naše življenje. »Ste se kdaj resno vprašali, da večno življenje ni prazna obljuba, ampak resničnost, ki nas čaka? Vera, da nas Bog vsekakor želi obdariti z večnim veseljem, že temu življenju daje povsem drugačno razsežnost. Če vemo, da je to, kar doživljamo zdaj, le predokus nečesa neprimerljivo bolj osrečujočega, se naš pogled spremeni. Ko v polnosti razumemo, da je življenje več kot le tukaj in zdaj in da je priprava na večnost, lahko zaživimo drugače, v luči večnosti, in to obarva vsak odnos, nalogo in okoliščino. Nenadoma se nam bodo zazdele mnoge dejavnosti, cilji in celo problemi, ki so bili prej tako zelo pomembni, postranski, malenkostni in nevredni naše pozornosti. Če živiš v luči večnosti, se tvoje vrednote spremenijo. Svoj čas in denar uporabljaš bolj modro, namesto slave, bogastva, dosežkov ali zabave bolj ceniš odnose in značaj. Prioritete se na novo porazdelijo.« Tako je v uvodniku zapisal Franci Petrič, odgovorni urednik slovenske izdaje revije Beseda med nami.

Zadnja številka 20. letnika Besede med nami nas bo vodila skozi zadnja dva meseca letošnjega leta. V tem času bomo obhajali veliko lepih in vsebinsko bogatih praznikov in godov.

Beseda med nami prinaša duhovna premišljevanja ob Božji besedi za vsak dan, od 1. novembra do 31. decembra. Letos, ko smo dobili nezaželeni »obisk« koronavirusa, je to še toliko bolj potrebno. Zato si vzemimo čas za Gospoda in za njegovo Besedo.


Letna naročnina na revijo Beseda med nami je 23,40 evrov. Ob naročilu prejmete darilo: Velika pustolovščina – svetost. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28. Revijo lahko prelistate TUKAJ.

Podprite Družino!

Članek, ki ga brez omejitev berete, za vas posebej ustvarja uredništvo spletnega medija Družina.

Medtem ko so članki tednika Družina, prilog in revij tudi v digitalni obliki dostopni samo naročnikom, želimo, da bi bile naše dnevne novice o družbi in Cerkvi še naprej brezplačne in prosto dostopne vsem na spletu.

Zato vas prosimo, da nas podprete z darom v sklad za razvoj.

Tako boste bistveno pripomogli, da se bo glas slovenskih katoličanov slišal tudi na spletu in preko družabnih omrežij.

Družina d.o.o., Krekov trg 1, 1000 Ljubljana
SI56 02014-0015204714, odprt pri NLB

Sklic: 00  76805Hvala že v naprej za vaš prispevek!

Uredništvo spletnega medija Družina 

Nalaganje
Nazaj na vrh

Dobrodošli! 

Za vas smo pripravili e-darilo: 

Recepti za piškote in pecivo Marka Čižmana: Sladka pika na i

Kliknite tukaj

Close