Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

»Bog bo mogočno razodel svoj obstoj«

Za vas piše:
Mojca M. Štefanič
Objava: 21. 01. 2016 / 08:54
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:27
Ustavi predvajanje Nalaganje

»Bog bo mogočno razodel svoj obstoj«

Eksorcist Amorth: fatimske prerokbe kažejo, da se bo Bog kmalu prikazal ljudem.

Bog bo ljudi našega časa jasno opozoril na svoj obstoj. In do tega bi lahko prišlo prav kmalu, je prepričan znani eksorcist, 90-letni Gabriele Amorth. V pogovoru za spletni portal LifeSiteNews o prikazovanjih v Fatimi je spomnil na prerokbe Božje Matere.



Če se človeštvo ne bo spreobrnilo, bo na svetu veliko mučencev, je posvarila Marija. Danes imamo več mučencev kot jih je bilo v prvih stoletjih krščanstva. Ne smemo pa pozabiti drugega dela prerokbe: »Na koncu bo zmagalo moje brezmadežno srce.« Papež bo Rusijo posvetil Mariji, zato da se bo spreobrnila. Svet bo doživel obdobje miru, je Amorth navedel fatimsko prerokbo.

Človeštvo se je odvrnilo od Boga in na oltar povzdignilo znanost. Bog bo zato ljudem znova pokazal pravo pot in bo jasno razodel svoj obstoj, je dejal Amorth.

Pri številnih sodobnih dogodkih je očitno, da so ljudje povsem pozabili na Boga. Amorth ob tem posebej izpostavlja tehnološki in znanstveni razvoj ter sodobne zakonodaje, ki dopuščajo ločitve, splave in istospolna partnerstva. Greh, ki največ duš vodi v pekel, je greh nečistosti, je Amorth spomnil na še eno od svaril Fatimske Matere Božje.

Leta 2015 je Založba Družina izdala knjigo Gabriela Amortha Izganjalčeva pripoved.

Vir: kath.net
Foto: splet

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh