Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Božja beseda velike sobote [VIDEO]

Za vas piše:
Melita Košir
Objava: 03. 04. 2021 / 08:33
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 03.04.2021 / 10:28
Ustavi predvajanje Nalaganje
Božja beseda velike sobote [VIDEO]

Božja beseda velike sobote [VIDEO]

Odlomek iz Markovega evangelija prebira deklica Liza.

FOTO: Pexels.


Ko je minila sobota, so Marija Magdalena, Marija, Jakobova mati, in Salóma kupile dišav, da bi ga šle mazilit. Prvi dan tedna so šle h grobu navsezgodaj, ko je sonce vzšlo. Med seboj so govorile: »Kdo nam bo odvalil kamen od vhoda v grob?« Ko pa so se ozrle tja, so videle, da je kamen odvaljen; in bil je zelo velik. Stopile so v grob in zagledale mladeniča, ki je sedèl na desni strani, ogrnjen z belim oblačilom, in so se zelo začudile. On pa jim je rekel: »Ne čudite se! Jezusa iščete, Nazarečana, križanega. Bil je obujen. Ni ga tukaj. Poglejte kraj, kamor so ga položili. Toda pojdite in povejte njegovim učencem in Petru: ›Pred vami pojde v Galilejo; tam ga boste videli, kakor vam je rekel.‹« (Mr 16,1-7)



Mavrica želi skupaj z Liturgičnim zvezkom prinesti nedeljsko Božjo besedo do vsakega, predvsem pa jo želi približati otrokom.

Pripravili smo vam posnetke nedeljskega evangelija, ki jih lahko vključite v nedeljsko molitev, z vprašanji iz Liturgičnega zvezka pa otroke spodbudite k razmišljanju in življenju po Božji besedi.

Naj vam Božja beseda prinaša moč in tolažbo. Delite med svoje prijatelje, da bo veselo oznanilo Gospodove Besede doseglo še koga.

Produkcija: Revija Mavrica.
Bere: Liza iz Črne vasi.
Ilustracija: Ana Razpotnik Donati.


Preberite še:
- Evangelij velikega četrtka [VIDEO]
- Evangelij velikega petka [VIDEO]

Kupi v trgovini

Notranji glas ljubezni
Duhovna rast
17,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh