Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Branijo življenja nedolžnih

Objava: 28. 12. 2011 / 20:50
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Branijo življenja nedolžnih

Zvezdniki, ki so v letu 2011 najbolj aktivno delovali za življenje nerojenih otrok.

Po mnenju nekaterih je največji spodbujevalec splavov, ki je odgovoren za življenja več kot 332.000 nerojenih otrok letno, organizacija Načrtovano starševstvo (Planned Parenthood). Kathy Ireland, nekdanja manekenka in zdaj glasna aktivistka za življenje, je javno oznanila nepodpiranje te obžalovanja vredne organizacije. »Prisiliti ljudi, ki se ne strinjajo z nekaterimi praksami – ne verjamem v to. Mislim, da davkoplačevalcem ni treba plačevati nekaj tako kontroverznega kot je Načrtovano starševstvo,« je maja povedala za intervju v reviji Fox News.

Čeprav je včasih podpirala pravico do splava, se je njen pogled spremenil, ko je opravila nekaj raziskav. »Govorila sem z vrhunskimi strokovnjaki iz vse države in jih spraševala: Mi lahko prosim samo pokažete en dokaz, da nerojeni niso človeška bitja? In nihče mi ni mogel ničesar pokazati,« je povedala. Še naprej bo nadaljevala svoj boj za človekove pravice nerojenih, je zatrdila.

Proti splavu oziroma za življenje so se v letu 2011 najbolj aktivno opredelili še Ray Comfort, Eduardo Verástegui, Justin Biber in Tim Tebow.

Nalaganje
Nazaj na vrh