Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Brezplačni delovni zvezki za osnovnošolce iz družin s petimi in več otroki

Objava: 18. 07. 2011 / 07:58
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Brezplačni delovni zvezki za osnovnošolce iz družin s petimi in več otroki

Akcijo na pobudo ljubljanskega nadškofa metropolita msgr. dr. Antona Stresa bo pred pričetkom novega šolskega leta izvedla Škofijska Karitas Ljubljana s pomočjo donatorjev in založnikov.

Škofijska Karitas Ljubljana bo pred pričetkom novega šolskega leta s pomočjo donatorjev in založnikov izvedla akcijo Brezplačni delovni zvezki za osnovnošolce iz družin s petimi in več otroki. Na pobudo ljubljanskega nadškofa metropolita msgr. dr. Antona Stresa in s finančno podporo Nadškofije Ljubljana, Škofije Celje, Škofije Koper ter revije Ognjišče, ki bodo krili polovico stroškov, bo tudi letos izpeljana dobrodelna akcija, ki številnim družinam omogoča brezplačne delovne zvezke. Drugo polovico stroškov bodo pokrile založbe, ki sodelujejo v akciji: i 2 d. o. o., Modrijan založba, d. o. o., Založba Rokus Klett d. o. o., Založba Tangram in Mladinska knjiga Založba d. d.

Brezplačne delovne zvezke za osnovnošolce bodo prejele družine s petimi vzdrževanimi otroki, če povprečni dohodek na družinskega člana ne presega 30 % povprečne plače v RS. Navodila za starše in obrazec za vlogo so objavljeni na spletnih straneh Škofijske Karitas Ljubljana http://www.karitas.si/lj/, Slovenske Karitas http://www.karitas.si/ in ostalih škofijskih Karitas.

Kot poročajo s Tiskovnega urada SŠK, je vloge s prilogami potrebno oddati do petka, 29. julija 2011, na Škofijsko Karitas Ljubljana, Poljanska 2, 1000 Ljubljana.

Kupi v trgovini

Kako zagovarjati vero brez povzdigovanja glasu
Družbena vprašanja
19,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh