Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Cerkvena glasba po epidemiji

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 20. 05. 2021 / 09:58
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 21.05.2021 / 04:36
Ustavi predvajanje Nalaganje
Cerkvena glasba po epidemiji

Cerkvena glasba po epidemiji

Izšla je nova številka revije Cerkveni glasbenik.
Nova številka revije Cerkveni glasbenik prinaša obširen intervju z Mijo Novak, zborovodkinjo in organistko s Polzele, ki s svojim raznovrstnim glasbenim delovanjem že vrsto let zaznamuje kulturni utrip v Spodnji Savinjski dolini.

V tokratni številki so predstavljene orgle v cerkvi Sv. Jakoba v Ljubljani ter nove orgle pri Sv. Bolfenku v Slovenskih goricah.

Preberite si tudi prispevek z naslovom »V iskanju novega« ob 100-letnici rojstva Primoža Ramovša (1921–1999), poročilo o tem, kako »od doma« zaradi epidemioloških razmer deluje Slovensko Cecilijino društvo, ter poročilo o 17. mednarodni orgelski šoli v Velenju.

Štirje odmevni glasbeni ustvarjalci so v prispevku z naslovom »Petje prepovedano!« podali svoje mnenje o dolgotrajnem pevskem molku in o prepovedih petja pri bogoslužju, svojo glasbeno pot pa je v intervjuju predstavil br. Mario Zrakić.

Oglejte si tudi najbolj zanimive fotografije, ki so do sedaj krasile naslovnice Cerkvenega glasbenika.


Cena posameznega izvoda revije Cerkveni glasbenik je 5,95 evrov. Darilo ob sklenitvi letne naročnine: E. Škulj, Vodnik po duhovni glasbi. Z naročilom na revijo ohranjate tradicijo sakralne glasbe na Slovenskem. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28. Revijo lahko prelistate TUKAJ.


Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh