Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Darilo za birmo

Za vas piše:
B. K.
Objava: 27. 01. 2016 / 14:35
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 19.06.2021 / 10:58
Ustavi predvajanje Nalaganje
Darilo za birmo

Darilo za birmo

Založba Družina priporoča birmansko darilo: revijo #najst, knjigo Teologija telesa zanjo in zanj, zapestnico in voščilnico.

Prihaja čas birm in vprašanje, kaj naj podarimo našemu birmancu, je na dlani.




Pametni telefon, tablico, kolo, MP-player? In koliko vse to stane! Ob obdarovanju pogosto pozabljamo na duhovni vidik, na to, kar res šteje, da bo darilo spomin na izjemen dogodek v življenju birmanca: prejem zakramenta svete birme. Pri založbi Družina smo pripravili darilo, ki bo birmanca spremljalo pri pomembnih življenjskih odločitvah in ga podprlo na njegovi poti vere: revijo #najst v paketu s knjigo Teologija telesa zanjo in zanj, zapestnico s fantovskimi ali dekliškimi motivi ter voščilnico, na katero birmancu oz. birmanki napišete svoje posvetilo.

Z revijo #najst bo vaš birmanec razvijal talente, iskal odgovore v odnosu fant – punca, poklicanost, spremljal bo šport, modo in popkulturo. Po naših izkušnjah revijo zelo radi berejo tako fantje kakor punce. Vso vsebino revije lahko naročniki berejo tudi na pametnih telefonih – zato raje poskrbite za vsebino, kajti tehnologija brez vsebine ne prinaša odgovorov na življenjsko pomembna vprašanja.

Naročilnico za revijo #najst najdete tule: birmanska naročilnica16.pdfbirmanska naročilnica16.pdf

Birmanski paket lahko za samo 23,40 evra naročite pri založbi Družina (redna cena paketa je 38,40 evra). Informacije in naročila: naročila@druzina.si, 01 360- 28-28.

O knjigi Teologija telesa zanjo in zanj

Teologija telesa zanjo in Teologija telesa zanj bo vašim najstnikom ponudila osvobajajoče odgovore o vprašanjih, ki jih najbolj zanimajo – o ljubezni in spolnosti. Če nam pogosto zmanjkuje besed, ko bi želeli pojasniti cerkveni nauk in lepoto spolnosti, pa je knjiga Teologija telesa zanjo in zanj dobrodošel pomočnik: na temelju teologije telesa Janeza Pavla II. in s pomočjo različnih življenjskih primerov dekletom in fantom pomaga, da se zavedo pomena svojega poslanstva kot ženska oziroma moški ter sami začnejo hrepeneti po veličini, za katero so bili ustvarjeni.



Kupi v trgovini

Evangeliji
Sveto pismo
4,80€
Nalaganje
Nazaj na vrh