Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Decembrska Mavrica

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 17. 11. 2020 / 08:13
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 19.11.2020 / 06:16
Ustavi predvajanje Nalaganje
Decembrska Mavrica

Decembrska Mavrica

Decembrska Mavrica prinaša s seboj tudi adventni koledar za otroke.
»Pred nami je še zadnji mesec letošnjega leta. Ste si lani ob tem času lahko mislili, da bo tak, na videz neznaten virus spremenil ves svet? Verjetno še nikoli nismo bili toliko v svojem družinskem krogu, kajne? Bodimo ljubeči do najbližjih. Tako bodo decembrski dnevi polni lepega, blagoslovljenega!« so na uvodnih straneh zapisali ustvarjalci Mavrice.

Nova Mavrica nas tokrat pripravlja na srečanje z Jezusom. Posvečena je adventu, času pričakovanja in priprave na Jezusov prihod. Razlaga evangelija nas vabi, naj zravnamo steze do svojega srca, naj jih očistimo slabega in tako pripravimo pot Jezusu. Še več: vabi nas, naj tlakujemo, utrdimo pot z dobrimi deli in prijaznostjo.

V temi meseca nam šolski psiholog Marjan Škvorc razkriva, kako varno in dobro uporabljati računalnik in telefon, ki naj ne bosta nikdar otroku gospodar, ampak samo služabnik.

Mavrica prinaša obilo strani za reševanje in odlično kuharsko delavnico, kjer lahko spečemo slastne čokoladne piškote, ki so lahko tudi lepo darilo.

Spoznali boste 16-letnega Mulukena, ki prihaja iz Goje v Etiopiji. Misijonarko Polono Dominik, o kateri smo že večkrat pisali tudi na naših straneh, je srečal v ustanovi Bosco Children v Adis Abebi.

Priloga: adventni koledar

December je čudovit mesec. Prežet je z adventom – pričakovanjem Jezusovega rojstva. Naj bodo tvoji dnevi napolnjeni z dobrimi deli in ljubeznijo, ki je zelo iznajdljiva. Mati Terezija je rekla: »Kdor ima ljubezen v svojem srcu, ima vedno nekaj, kar lahko da!«

K dobri pripravi naj ti pomaga tudi adventni koledar. Od 4. adventne nedelje si še posebej vzemi čas, da pripraviš srce za Jezusov prihod. Večkrat tiho zašepetaj: »Jezus, pridi v moje srce!«




Letna naročnina na revijo Mavrica je 39,90 evrov. Možno plačilo v dveh obrokih. Ob naročilu prejmete darilo: knjigo 5 jezikov ljubezni otrok in obesek za ključe angelčka. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28.


Kupi v trgovini

Če bi poznali Božji dar
Duhovna rast
13,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh