Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Deklica Kaja navdušuje otroke in starše

Objava: 23. 04. 2021 / 08:01
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 23.04.2021 / 09:18
Ustavi predvajanje Nalaganje
Deklica Kaja navdušuje otroke in starše

Deklica Kaja navdušuje otroke in starše

Akcija »Iščemo Kajo!« poteka samo še do te nedelje, 25. aprila.

Na naše knjižne police je prišla svetovna uspešnica o deklici Kaji. Navduševala bo otroke med 3. in 10. letom: pospremila jih bo v vrtec, k zdravniku in zobozdravniku, jih naučila uporabljati kahlico, pa tudi pisati, računati in spoznavati čas ter jim pomagala pri obvladovanju jeze.

Iščemo Kajo!

Poznate mogoče kakšno deklico z imenom Kaja? Pokličite nas na 01/360 28 50 in nam sporočite njene podatke. Pet deklic bomo nagradili s knjigo soimenjakinje! Akcija »Iščemo Kajo!« poteka samo še do te nedelje, 25. aprila 2021.



Knjige o deklici Kaji so primerne za otroke med 3. in 10. letom starosti. Za otroke od 3. leta dalje so primerne knjige: Kaja gre na kahlico, Kaja gre v vrtec, Kaja in dojenček, Kaja je jezna, Kaja obišče babico in dedka, Kaja peče palačinke, Kaja pri zobozdravnici ter Kaja se uči plavati.

Za otroke od 6. leta dalje oz. za šoloobvezne otroke bodo koristne in poučne naslednje knjige: Kaja gre v šolo, Kaja gre k zdravniku, Kaja je jezna in Kaja ne more zaspati.

Otroke bodo razveselile tudi naslednje knjige: Igre in uganke za deževne dni, Koliko je ura, Moja pobarvanka, Prvo računanje od 1 do 20, Učimo se pisati ter Učimo se številke.

Knjige lahko naročite na telefonski številki 01/360-28-28 (od ponedeljka do petka med 8. in 16. uro), na e-naslovu: narocila@druzina.si ali v spletni knjigarni www.druzina.si.

Knjižice o Kaji lahko kupite v naših knjigarnah (v Ljubljani, Novem mestu, Ajdovščini in Murski Soboti) ter v vseh drugih bolje založenih knjigarnah.

Spremljajte nas tudi na Facebooku ali Instagramu Knjige družina.si. Vabljeni k branju in nakupu!

Več o deklici Kaji in podroben opis knjig, ki so sedaj že na voljo v naših knjigarnah, si preberite na tej povezavi.


Kupi v trgovini

Beseda za na pot
Duhovnost
7,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh