Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Dobrodelni koncert 'Za varno pot'

Objava: 29. 11. 2011 / 07:47
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Dobrodelni koncert 'Za varno pot'

Zbrana sredstva bodo namenjena podpori preventivnih dejavnosti za otroke in mladostnike, ki v okviru Zavoda Varna pot potekajo v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah.

Zavod Varna pot, neprofitna in nevladna organizacija, ki se na slovenskem prostoru ukvarja s pomočjo žrtvam prometnih nesreč ter s pripravo in izvajanjem preventivnih programov in akcij za osveščanje ljudi o varnosti v prometu, jutri, v sredo, 30. novembra 2011 ob 19. uri v Linhartovi dvorani Cankarjevega doma prireja dobrodelni koncert 'Za varno pot'. Nastopili bodo Uroš Perič s spremljevalno skupino The Pearlettes, Lucienne Lončina in Big Band Krško. Zbrana sredstva bodo namenjena podpori preventivnih dejavnosti za otroke in mladostnike, ki v okviru Zavoda Varna pot potekajo v vrtcih, osnovnih in srednjih šolah.

Zavod Varna pot združuje žrtve prometnih nesreč in jim nudi celostno pomoč. Iz lastne bolečine, izkušenj in ob podpori številnih strokovnjakov je razvil različne pedagoško-izobraževalne in preventivne vsebine za otroke, mladostnike in odrasle. Skozi celotno leto aktivnosti Zavoda z delavnicami v vrtcih, šolah in na različnih prireditvah spozna preko sedemdeset tisoč ljudi. Res da je število visoko, pa vendar ostaja še veliko tistih, ki jih želimo nagovoriti. Z dobrodelnim koncertom Za varno pot bodo svoj košček v mozaik večje varnosti na cestah dodali tudi glasbenika Lucienne Lončina in Uroš Perič ter Big Band Krško.

Vljudno vabljeni!

Kupi v trgovini

Vstopi v sveto pismo
Sveto pismo
27,50€
Nalaganje
Nazaj na vrh