Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Družina brala modrega Siraha

Za vas piše:
Ana Pavlek
Objava: 17. 10. 2014 / 11:21
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:17
Ustavi predvajanje Nalaganje
Družina brala modrega Siraha

Družina brala modrega Siraha

Sodelavci Družine smo se pridružili verigi skupin, ki v tem tednu v Marijini kapeli pri sv. Jožefu v Ljubljani berejo Sveto pismo neprekinjeno 24 ur na dan.

"Blagor človeku, ki s svojimi usti ne greši, ki zaradi grehov ni potrt. Blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja" (Sir 14,1-2). S temi besedami modrega Sira smo začeli branje na svetopisemskem maratonu sodelavci Družine v petek, 17. oktobra, ob enajsti uri. Poldrugo uro kasneje pa končali z 31. poglavjem, v katerem nas Sirah podučuje, kako naj se vedemo na gostiji. In res smo se danes pri sv. Jožefu počutili kakor na gostiji - gostiji Besede, ko smo okušali njeno blagost, ostrino in moč. Da bi le odmevala v našem življenju!

Na svetopisemskem maratonu, ki se je v Marijini kapeli pri sv. Jožefu v Ljubljani, začel v nedeljo, 12. oktobra, končal pa se bo 19. oktobra zvečer z bogoslužjem, sodelujejo različne molitvene skupine, gibanja, skupnosti in župnije, ki so že vnaprej dobile termin v verigi sedemdnevnega 24-urnega neprekinjenega branja.


Neprekinjeni verigi branja na svetopisemskem maratonu smo se v petek dopoldne pridružili tudi sodelavci Družine (foto: Tatjana Splichal)

Kupi v trgovini

Molitev na pet prstov
Molitveniki
2,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh