Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Družina Klemen bo gostila mlade iz tujine [VIDEO]

Za vas pišejo:
Kaja Zupanc, Katja Zver
Objava: 20. 12. 2023 / 05:00
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 20.12.2023 / 07:10
Ustavi predvajanje Nalaganje
Družina Klemen bo gostila mlade iz tujine [VIDEO]
Družina Klemen. FOTO: Siniša Kanižaj

Družina Klemen bo gostila mlade iz tujine [VIDEO]

Čas je, da spoznamo eno od družin gostiteljic, ki bo v svoj dom sprejela mlade iz tujine. Družina Klemen jih bo gostila kar sedem. Prišli sva, da jih bolje spoznava in vidiva, kje bodo udeleženci Evropskega srečanja mladih bivali.

Družina je zaupala, zakaj so se odločili postati gostitelji in kaj vse zanje pripravljajo.

»Mi na splošno zelo radi gostimo ljudi v naši hiši. Prej smo deset let živeli v bloku. Zdaj, ko imamo hišo in veliko prostora, pa si to lahko privoščimo,« je povedala mama Kristina.   

Zakonca Kristina in Blaž Klemen imata na srečanja mladih lepe spomine. »Oba s Kristino sva že bila gosta pri tujih družinah in obema je bilo zelo prijetno. Zato smo se odločili, da tokrat mi sprejmemo mlade romarje,« je dejal Blaž. 

Srečanje bo potekalo od četrtka, 28. decembra do ponedeljka, 1. januarja 2024.

Na silvestrovo bodo mladim pripravili večerjo, na katero bodo prišli tudi Kristinini in Blaževi straši. »Drugače pa imajo mladi program festival narodov v župniji, v katerega pa smo vključeni tudi mi,« je še povedala Kristina. 

Epizoda #2


Veselje sina Jakoba ob prihodu mladih

»Predstavil jim bom naše jaslice, smreko in pokazal sobe, kjer bodo spali,« pravi sin Jakob, ki zna igrati tudi klarinet, zato lahko mladi pričakujejo glasbeni nastop.

Jakob Klemen. FOTO: Siniša Kanižaj 

Kmalu prihaja še zadnja epizoda serije Evropsko srečanje mladih, v kateri boste izvedeli še zadnje informacije evropskega srečanja mladih.

Nalaganje
Nazaj na vrh