Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Družina med najbolj uspešnimi podjetji

Za vas piše:
Manica Ferenc
Objava: 16. 07. 2020 / 07:27
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 16.07.2020 / 08:07
Ustavi predvajanje Nalaganje
Družina med najbolj uspešnimi podjetji

Družina med najbolj uspešnimi podjetji

Varno in uspešno poslovanje tudi v času visokih tveganj.

Podelitev certifikatov odličnosti na Bisnode zajtrku poslovne odličnosti. Foto: arhiv Bisnode



V sredo, 9. julija, je bila v Ljubljani podelitev certifikatov bonitetne odličnosti najuspešnejšim podjetjem, ki jih podeljuje Bisnode Slovenija, ki je prisoten na 19 trgih in je eden od vodilnih ponudnikov poslovnih podatkov v Evropi. Med dobitniki certifikata je tudi podjetje Družina, katerega temeljna zaveza je varno in odgovorno poslovanje najprej do zaposlenih, potem pa do poslovnih in drugih partnerjev. Vse to ji omogoča, da lahko izdaja dobre vsebine, s poudarkom na katoliških vrednotah, in tako bralcem tednika, revij, knjig, spletnih novic prinaša verodostojne vsebine.

Kakšne spremembe prinaša čas nove normalnosti za gospodarstvo? S kom je varno poslovati? Kako strankam sporočiti, da smo zaupanja vredno podjetje? Vse to so vprašanja, ki se v tem težkem času postavljajo vodstvom v različnih podjetjih. Za bonitetno odlična podjetja velja, da je večja verjetnost, da bodo preživela krize in bodo uspešno nadaljevala gospodarsko aktivnost tudi po koncu epidemije. Bonitetno oceno odličnosti imajo le najboljša podjetja, ki dosegajo najvišje standarde poslovanja in so se v daljšem časovnem obdobju izkazala kot zanesljiv partner.

V času krize lahko certifikat bonitetne odličnosti podjetju olajša pot do novih partnerjev, hkrati pa z njim utrjuje ugled med obstoječimi strankami in partnerji ter v širši poslovni javnosti. Ob tem bodo bonitetno odlična podjetja z večjo verjetnostjo uspešno nadaljevala poslovanje tudi po koncu pandemije. Tudi v času povečanega tveganja je mogoče uspešno in varno poslovati. Ne smemo pozabiti, da je namen bonitetnih ocen in predikativne analitike ustvariti zaupanje in olajšati poslovanje ter zmanjšati tveganja.

Kupi v trgovini

Potovanje duše k Bogu
Filozofija in esejistika
5,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh