Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Družina pri vas doma na rožnovensko nedeljo

Za vas piše:
Patricia Kociper
Objava: 06. 10. 2020 / 11:14
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 07.10.2020 / 06:07
Ustavi predvajanje Nalaganje

Družina pri vas doma na rožnovensko nedeljo

Novinarji in sodelavci tednika Družina smo obiskali več župnij.

Novinarji in sodelavci tednika Družina smo se na prvo oktobrsko nedeljo, ki je hkrati tudi rožnovenska, odpravili na več župnij po Sloveniji z namenom zahvale našim bralcem in zvestim naročnikom, ki nas spremljate že leta. Obiskali smo župnije: Dolnji Logatec, Šentjur pri Celju, Spodnja Idrija, Postojna, Radovljica, Ljubljana – Štepanja vas, Mirna peč, Cerknica, Sežana, Celje – Sv. Duh, Ilirska Bistrica, Dob, Ruše, Tolmin, Šentvid pri Stični, Pirniče ter Hajdina. Hvala vsem župnikom, ki so nas dobrodušno sprejeli v svoje župnije. Z nami je na plakatu potoval tudi ambasador tednika Družina, župnik Marko Čižman. Je pisec rubrike na strani 28: Kuhamo z Markom Čižmanom in avtor knjige Gremo kuhat!, ki je prav tako izšla pri založbi Družina.


Foto: Patricia Kociper

Na obisku smo se zahvalili našim naročnikom ter k branju povabili nove. Posebna ponudba, ki vsebuje 3 brezplačne izvode tednika Družina in knjižico Kuhamo z Markom Čižmanom, je razveselila mnoge, ki tednika še ne poznajo tako dobro. Posebno ponudbo 3 brezplačnih Družin še vedno lahko izkoristite tudi preko spleta. Sporočite nam svoj naslov in podatke preko e-pošte druzina@druzina.si in poslali vam bomo Družine ter kuharsko knjižico.


Foto: Tone Rode

Med obiskom župnij nas je spremljala mavrica, kar nam je dalo še poseben zagon in potrdilo, da smo za obisk izbrali pravo nedeljo.

Kupi v trgovini

Navzkrižja in izravnave
Proza
6,51€
Nalaganje
Nazaj na vrh