Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Duhovni odgovori na stiske so na Teološki fakulteti

Za vas piše:
K. C.
Objava: 17. 04. 2020 / 09:04
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 17.04.2020 / 12:52
Ustavi predvajanje Nalaganje

Duhovni odgovori na stiske so na Teološki fakulteti

Odgovore na notranje stiske išče t. i. Skupina UL TEOF za blaženje in odpravljanje stisk epidemije covid-19.

Na Teološki fakulteti v Ljubljani se zavedajo, da je epidemija koronavirusa prizadela ne le naše vsakdanje življenje, gospodarstvo in seveda zdravstveni sistem, temveč je povzročila tudi stiske v naši duševnosti in odnosih. Vse to odpira »vprašanja o načinu in kakovosti našega bivanja, o načrtovanju prihodnosti in našega skupnega bivanja, obenem prenašajo na človeštvo strah in breme,« so zapisali na spletni strani Teološke fakultete.

Odgovore na notranje stiske išče t. i. Skupina UL TEOF za blaženje in odpravljanje stisk epidemije covid-19, ki jo sestavljajo sodelavci in študenti Teološke fakultete Univerze v Ljubljani na spletni strani fakultete. Osredotočajo se na duhovna, svetopisemska, teološka, psihosocialna ali terapevtsko-družinska področja. Ljudi v stiski poslušajo, jim svetujejo in odpirajo nove možnosti.


Foto: Tatjana Splichal

»Obiskovalcem naše spletne strani želimo, naj jim vrstice na teh straneh odpirajo pota k pogumnemu prenašanju trenutnih stisk ter jih spodbudijo k velikonočnemu upanju in vsemu dobremu.«

Obiskovalcem so na voljo duhovna pomoč, svetopisemski nasveti, psihosocialna in družinsko-terapevtska podpora, razni prispevki predavateljev in študentov Teološke fakultete, lahko pa skupini tudi sami postavijo vprašanje.

Kupi v trgovini

Molitev na pet prstov
Molitveniki
2,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh