Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Festival Lumen - največji srednjeevropski festival duhovno ritmične glasbe na prostem

Za vas piše:
K. Č.
Objava: 22. 05. 2012 / 08:38
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:10
Ustavi predvajanje Nalaganje

Festival Lumen - največji srednjeevropski festival duhovno ritmične glasbe na prostem

V Trnavi (Slovaška) prirejajo največji festival duhovno ritmične glasbe v srednji Evropi. Prijava do 1. junija!

V Trnavi na Slovaškem bo med 8. in 10. junijem potekal tradicionalni (že dvajseti! festival Lumen, ki velja za največji festival duhovno ritmične glasbe v srednji Evropi. Na njem bo nastopilo preko 10 kvalitetnih DRG skupin s Slovaške in od drugod. Festival ponuja pestro izbiro koncertov (slavilna glasba, pop, rock, folk, dance, gospel, funky, urban ...), pa tudi delavnic in predavanj.

Organizatorji pričakujejo vsaj 12 tisoč mladih kristjanov, tako da bo tudi možnosti za nova poznanstva in prijateljstva več kot dovolj. Seveda pa na programu ne manjkajo molitve in druge priložnosti za bližnje srečanje z Bogom.

Na festival Lumen se lahko odpraviš v lastni režiji, še lažje (in verjetno tudi lepše) pa bo, če se priključiš Mladinskemu cehu, ki organizira potovanje v Trnavo. Za nameček Cehovci obljubljajo, da bo ob povratku tudi čas za ogled slovaške prestolnice Bratislave. Več informacij o festivalu in prijavi (ki je možna le do 1. junija!), lahko poiščeš na http://www.mladinski-ceh.si/lumen/.

Kupi v trgovini

Izpostavljeno
Pot v samoslovenstvo
Zgodovina
39,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh