Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Festival Ritem srca je nazaj!

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 30. 04. 2022 / 15:30
Oznake: Cerkev, Mladi, Vera
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.04.2022 / 15:34
Ustavi predvajanje Nalaganje
Festival Ritem srca je nazaj!
Ritem srca v »koronski« izvedbi. FOTO: Rok Mihevc

Festival Ritem srca je nazaj!

Ritem srca bo letos izveden na prostem.

Priljubljen festival sodobne krščanske glasbe Ritem srca bo na praznik Marije Pomagaj, v torek, 24. maja 2022 ob 19.30, v Šentvidu nad Ljubljano v avditoriju med Osnovno šolo Alojzija Šuštarja in Škofijsko klasično gimnazijo v Šentvidu.

V živo se bodo na odru predstavili SPES, Franci Rotar, Svetnik, Brigita Pintar, Neža in Damjan Pančur, Nika Pirnat, Urška Šutar in Matej Šoklič.

Po dveh »koronskih« letih spet skupaj 

»Tisti "prvi" koronski Ritem srca oktobra 2020 smo speljali virtualno, na spletu in preko radijskih sprejemnikov brez občinstva. Kljub takšni izvedbi ste ga lepo sprejeli. Mogoče zato, ker smo ga prinesli prav k vam domov, da ste ga lahko spremljali v varnem zavetju domačih naslonjačev. Smo pa takrat res še bolj začutili, kako pomembno je občestvo in slavljenje Boga v skupnosti,« so zapisali na spletni strani Radia Ognjišče. »Ko je bil čas za "drugi" koronski Ritem srca, ni kazalo prav dobro. Epidemija je bila v porastu, vladni ukrepi so bili precej zaostreni, pa tudi naša odgovornost do vašega zdravja je bila velika.«

Sedaj pa je organizatorjem vendarle uspelo, da festival zopet pripravijo »v živo«. Vabljeni, da se pridružite večeru, ki bo poln duhovne glasbe in slavljenja! 


Nalaganje
Nazaj na vrh