Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

File orade s kaprami

Za vas piše:
s. Bernarda Gostečnik
Objava: 19. 07. 2023 / 08:15
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 19.07.2023 / 09:11
File orade s kaprami
FOTO: s. Bernarda Gostečnik

File orade s kaprami

File orade s kaprami

Ribje fileje posoli, popopraj, nato jih rahlo povaljaj v moki, jajcu in mandljih. V ponvi na olju jih zlatorumeno ocvri (4 minute na eni strani in 2 minuti na drugi strani). Ocvrte fileje poberi iz olja, jih odcedi, položi na pladenj in daj na toplo. V kozici raztopi maslo. Ko se popolnoma stopi, dodaj nasekljan peteršilj, rahlo popraži, dodaj odcejene kapre in limonin sok. Kratko poduši, da se omaka zgosti, ter polij po ocvrtih ribjih filejih.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh