Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Fotografiranje in snemanje na tekmi med Slovenijo in Rusijo

Za vas piše:
Marko Mesojedec
Objava: 11. 10. 2021 / 09:49
Oznake: Šport
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 11.10.2021 / 09:53
Ustavi predvajanje Nalaganje
Fotografiranje in snemanje na tekmi med Slovenijo in Rusijo
FOTO: Tatjana Splichal

Fotografiranje in snemanje na tekmi med Slovenijo in Rusijo

Nocoj ob 20.45 se bodo slovenski nogometaši v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo, ki ga naslednje leto gosti Katar, pomerili z rusko izbrano vrsto. Policija je ob tej priložnosti sporočila, da bo zaradi zagotavljanja varnosti uporabila tehnična sredstva za fotografiranje in videosnemanje.

Policija bo tehnična sredstva za video snemanje uporabila na krajih v mestu Maribor, kjer se po navadi zbirajo navijači, v okolici stadiona in na samem stadionu.

Pravočasno na tekmo 

Policija spodbuja obiskovalce tekme, da se na stadion odpravijo pravočasno. Prav tako poziva navijače, da če se bodo na prireditev pripeljali z osebnimi vozili, parkirajo na za to določenih mestih.

Slovenija na tretjem mestu

Naša reprezentanca pod vodstvom Matjaža Keka trenutno z 10 točkami zaseda tretje mesto v kvalifikacijski skupini H. Slovenija za vodilnima Hrvaško in Rusijo ob treh zmagah in treh porazih ter enim neodločenim izidom zaostaja za šest točk. Slovaška ima na četrtem mestu devet točk, na repu razpredelnice sta Malta in Ciper.

Novembra še proti Slovaški in Cipru

Pred Slovenci sta po današnji tekmi, ki jo morajo naši fantje, če še želijo ostati v igri za svetovno prvenstvo, nujno dobiti, še dve preizkušnji. 11. novembra jih čaka gostovanje v Trnavi na Slovaškem, v nedeljo, 14. novembra, pa za zaključek kvalifikacij v Ljubljani gostuje Ciper.


Kupi v trgovini

Športopedija
Za otroke
25,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh