Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Goran Dragić bo igral za reprezentanco!

Za vas piše:
Blaž Čermelj
Objava: 05. 08. 2022 / 18:40
Oznake: Šport
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 05.08.2022 / 19:40
Ustavi predvajanje Nalaganje
Goran Dragić bo igral za reprezentanco!
FOTO: FB Košarkarska zveza Slovenije

Goran Dragić bo igral za reprezentanco!

Le šest črk je bilo potrebnih, da je Goran Dragić navdušil množico ljubiteljev košarke po celotni Sloveniji. V svoji objavi na družbenem omrežju Twitter je ob treh simbolih slovenske zastave tako zapisal "I'm back" oziroma "Vračam se!"

Danes 36-letni Goran Dragić je pred 5 leti, po zmagovitem nastopu za slovensko izbrano vrsto v finalu evropskega prvenstva še zadnjič slekel reprezentančni dres. Vsaj tako je trdil. Toda motiv ubraniti evropski naslov je bil zanj in za njegove soigralce prevelik. Slovenija bo na evropskem prvenstvu, ki bo potekalo 1. do 18. septembra, nastopila v najmočnejši postavi!

Dragić je za reprezentanco junija letos odigral še simbolično poslovilno tekmo. Toda že takrat se je zdelo, da je ta pravzaprav namenjena predvsem prepričevanju, da bi znova nastopil za slovensko izbrano vrsto.

Stvari so postale bolj otipljive v sredini julija, ko si je priljubljeni "Gogi" zagotovil enoletno pogodbo s Chicago Bullsi. Po njenem podpisu in vrnitvi iz ZDA pa je, tudi ob soglasju novega delodajalca, sporočil dolgo in težko pričakovani DA.
Slovenska košarkarska reprezentanca bo tako na prvenstvu bistveno lažje dosegla vrhunsko uvrstitev, saj sta njena največja zvezdnika Luka Dončić in Goran Dragić med seboj izjemno kompatibilna, ter predstavljata nesporni avtoriteti na igrišču, kar je ključ do tega, da tudi preostali igralci v reprezentanci pokažejo svoj maksimum.

Kupi v trgovini

Športopedija
Za otroke
25,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh