Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Hitro in preprosto

Za vas piše:
s. Bernarda Gostečnik
Objava: 07. 02. 2024 / 08:09
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 07.02.2024 / 08:21
Hitro in preprosto
FOTO: s. Bernarda Gostečnik

Hitro in preprosto

Kunčji ragu z rdečim vinom

Na vročem olivnem olju na hitro popraži na kocke zrezano meso in ga preloži v drugo posodo. Na preostalem olju prepraži na drobno narezano čebulo, da zarumeni, dodaj narezan česen, prepraži in ko zadiši, dodaj nakockano zelenjavo in na drobno narezano slanino. Dodaj moko, prepraži in zalij z jušno osnovo ali vodo. V posodo vrni meso, soli, popraj, dodaj dišave in duši. Ko je meso že skoraj mehko, prilij še vina in kuhaj do mehkega.

Prispevek je dostopen samo za naročnike Družine.

Nazaj na vrh