Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Italijanska »pojoča redovnica« izdaja prvi album

Za vas piše:
Mojca M. Štefanič
Objava: 27. 10. 2014 / 10:50
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:17
Ustavi predvajanje Nalaganje

Italijanska »pojoča redovnica« izdaja prvi album

Med naslovi pesmi tudi »Like a Virgin« ameriške pop zvezdnice Madonne.

Sestra Cristina, zmagovalka televizijske oddaje za iskanje talentov »The Voice of Italy« bo 10. novembra izdala svoj prvi album. Med naslovi pesmi, s katerimi želi 25-letna redovnica osvojiti glasbene lestvice, je med drugim tudi svojčas sporna »Like a Virgin« ameriške pop zvezdnice Madonne, ki je v izvirniku izšla leta 1984.



Besedilo je prebrala, ko pesmi sploh še ni poznala, in je nato pesem »interpretirala na povsem nov način«, je s. Cristina zaupala francoskemu časniku La Croix. Kot pri izvirniku so tudi spremljevalni video za omenjeno pesem posneli v Benetkah. Za razliko od Madonne, ki se v italijanski znamenitosti predstavlja kot grešna devica, je s. Cristina pred kamerami nastopila v redovnem oblačilu.

Cristina Scuccia je bila rojena na Siciliji. Glasbeno izobrazbo je končala na Star Rose Academy v Rimu, šoli za igralski, pevski in glasbeni pouk, ki jo vodijo sestre uršulinke, kjer se je tudi odločila, da vstopi v redovno skupnost. Po dveletnem noviciatu v Braziliji je nato kot vzgojiteljica predšolskih otrok delala v dekliškem vrtcu v Milanu.

Po video posnetku njenega nastopa na festivalu Good News, ki ga je priredila Italijanska škofovska konferenca, so pristojni za televizijsko oddajo »The Voice of Italy« postali pozorni na Cristino in jo povabili k udeležbi. 5. junija letos je zmagala v finalu drugega kroga, njene interpretacije pa so bile tudi na spletnem portalu YouTube deležne milijonske podpore in so pritegnile pozornost mednarodne javnosti.

Vir: Kathpress
Foto: splet

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh