Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Izšla je nova Mavrica

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 24. 09. 2020 / 07:28
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 24.09.2020 / 07:36
Ustavi predvajanje Nalaganje
Izšla je nova Mavrica

Izšla je nova Mavrica

Izšla je nova, oktobrska revija Mavrica.
V novi številki Mavrice boste spoznali sv. Frančiška Asiškega, ki goduje 4. oktobra. V stripu Gregorja Čušina pa se »Mulc sreča z angeli varuhi«.

Prebrali boste lahko nadaljevanje napetega stripa o Ivani Orleanski ter odlomek iz knjige Raziskava o Bogu.

Tema meseca oktobra je zaupanje. Otroci in starši se boste ob iztočnicah pogovorili o tej pomembni temi: zakaj je dobro, da zaupamo, komu lahko zaupamo in kaj je dobro zaupati drugim. Saj nam je lažje na duši, če vseh skrbi ne nosimo sami.

V osmerosmerki boste lahko poiskali kar 30 slovenskih misijonarjev in misijonark, si prebrali zanimivosti o živalskih rekorderjih in pokukali na Dansko. Pavlina, deklica iz 5. razreda, vam bo predstavila poklic njenega očeta, ki je režiser.

Jesenske dneve naj vam polepša korenčkova torta – recept zanjo najdete v novi Mavrici.

Naj bo otrokom in odraslim v mesecu, ki je pred nami, še posebej v vzpodbudo naslednja molitev: »Dragi Jezus, hvala, da se lahko pogovarjamo. Pomagaj nam, da bomo sogovornika vedno spoštovali. Amen.«


Letna naročnina na revijo je 39,90 evrov. Možno plačilo v dveh obrokih. Ob naročilu prejmete darilo: knjigo 5 jezikov ljubezni otrok in obesek za ključe angelčka. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28.

Mavrici lahko prisluhnete vsako 2. soboto na Radiu Ognjišče med 9.00 in 11.00 uro v priljubljeni oddaji Sobotna iskrica.

Kupi v trgovini

Življenjske težave
Drugi priročniki
4,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh