Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Jim Caviezel o veri, poroki in družini

Objava: 22. 05. 2013 / 20:26
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:11
Ustavi predvajanje Nalaganje

Jim Caviezel o veri, poroki in družini

Jim Caviezel, ki je najbolj znan po glavni vlogi v filmu Kristusov pasijon, brez strahu govori o svoji veri. Pred kratkim je v intervjuju spregovoril za Catholic Digest.

Jim Caviezel, ki je najbolj znan po glavni vlogi v filmu Kristusov pasijon, brez strahu govori o svoji veri. Pred kratkim je v intervjuju spregovoril za Catholic Digest. Povedal je, da se v času odločanja za poroko srečeval s pritiskom družbe, naj raje še malo počaka s poroko, a je spoznl, da je srečal posebno žensko: »Vedel sem: če ne naredim »tega«, bom storil napako.«

Poudarja tudi, da vera brez dejanj ne pomeni nič: »Popolnoma nesmiselno je hoditi ob nedeljah k maši, če tega, kar v cerkvi sliši, ne udejanjaš v vsakodnevnem življenju.« Pred leti se je znašel pred tovrstnim preizkusom: znanec mu je rekel: »Zavzemaš se za kulturo življenja. Če res verjameš v to, kar govoriš, posvoji otroka. Pa ne kateregakoli otroka, pač pa otroka s hudim primanjkljajem.« Caviezel je o tej možnosti spregovoril z ženo. V kratkem sta posvojila dečka kasneje pa še deklico: oba kitajski siroti z možganskim tumorjem.
Celoten intervju (v angleščini) lahko prebereš na: http://www.catholicdigest.com/articles/people/celebrities/2010/01-15/jim-caviezel-actor-how-being-a-dad-has-changed-his-life.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh