Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kaj dela Marija?

Objava: 26. 08. 2019 / 07:09
Oznake: Cerkev, Družba
Čas branja: 2 minuti
Nazadnje Posodobljeno: 30.08.2019 / 09:25
Ustavi predvajanje Nalaganje
Kaj dela Marija?

Kaj dela Marija?

Izšla je četrta številka revije Božje okolje v letu 2019, v kateri pišemo o tem, kaj dela Marija in kaj nas uči.
Izšla je četrta številka revije Božje okolje v letu 2019, v kateri pišemo o tem, kaj dela Marija in kaj nas uči.


Preprosta, predana in učinkovita

Marija obzirno in v sodelovanju s Troedinim skrbi za to, da karavana njej zaupanih otrok čim bolj premočrtno potuje v kraljestvo njenega Sina. Spotoma nas uči molitve, premišljevanja in ljubezni do Jezusa, pišem v uvodniku. Slikar Lojze Čemažar piše o tem, kako živi z Marijo, Silva Volčič pa o tem, kaj se je o Mariji naučila od južnoameričanov. Kako postajati vsaj majhna Marija, v pogovoru spregovori strunjanski župnik Bojan Ravbar.

Sledi pričevanje Dragice C., ki je Bogu in Mariji zaupala svojo željo po otroku. Krepkejši spol se od Jezusove matere lahko uči pretanjenosti, olike, spoštovanja, pa tudi odgovornosti, meni poljski dominikanec Paweł Krupa. Marko Rijavec piše o tem, kako nas Marija uči prinašati Boga sebi in drugim. Sledijo odgovori anketirancev o tem, kam v življenju jih usmerja Marija.

Mlada Claire Crockett je igralsko kariero zamenjala za »male piščance« in za Jezusa. Da je molitev boj do zadnjega diha, piše p. Janez Poljanšek. Urša Černivec se je z Rudijem Tavčarjem pogovarjala o tem, kako do boljših odnosov v službi. V reviji Božje okolje preberite tudi o pravih namenih v srcu, o katerih piše Helena Reberc ter zgodbo mame, katere molitev je klinično mrtvega sina obudila nazaj v življenje. Na vprašanja v rubriki Osebno je tokrat odgovarjal duhovnik Janez Kozinc, odgovoren za propedevtični letnik (leto razločevanja in utrjevanja duhovnega poklica).

Kupi v trgovini

Molitev na pet prstov
Molitveniki
2,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh