Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kaj podariti prvoobhajancu ali birmancu?

Za vas piše:
Katja Cingerle
Objava: 15. 04. 2015 / 10:07
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:23
Ustavi predvajanje Nalaganje
Kaj podariti prvoobhajancu ali birmancu?

Kaj podariti prvoobhajancu ali birmancu?

Naši darilni paketi bodo razveselili prvoobhajance in birmance, vsebina pa jih bo utrdila v veri in jih še naprej usmerjala po pravi poti.

Bliža se čas, ko bodo po slovenskih župnijah slovesnosti ob prejemu prvega obhajila in birme. Za obe priložnosti smo pripravili različne darilne pakete, ki bodo razveselili slavljence, hkrati pa jih bodo darila v njih utrdila v veri in jih še naprej usmerjala, da bodo stopali po pravi poti. V vseh paketih je tudi rožni venec.

V darilnih paketih za prvoobhajance boste lahko izbirali med tremi. V čudovitih darilnih vrečkah z motivi hostije, keliha, rožnega venca in Svetega pisma so različne knjige naše založbe. V prvem paketu sta knjigi Moj prvi molitvenik in spominski album Moje prvo sv. obhajilo, v drugem Prvo sv. obhajilo s papežem Frančiškom in Sveto pismo za otroke, v tretjem paketu pa najdete Mali molitvenik in spominski album Moje prvo sv. obhajilo.

Za birmance smo v darilnih vrečkah z motivi škofovskih simbolov– mitre in palice pripravili štiri pakete. V prvem sta poleg rožnega venca knjigi Sveto pismo – Nova zaveza in psalmi in spominski album Sv. birma, v drugem Teologija telesa zanjo in zanj ter spominski album Sv. birma, v tretjem knjigi Hodi za menoj in Kristjan moli, v četrti pa Kristjan moli in spominski album Sv. birma.

Težko je kupiti primerno darilo, zato smo se potrudili, da tokrat teh težav ne boste imeli. Knjige so darilo, ki ostane za vedno, obdarovanec bo čudovite misli lahko bral tudi, ko bo starejši in se z veseljem spominjal prejetja zakramenta.



Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgobi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh