Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kako popestriti krompirjeve počitnice?

Za vas piše:
Ana Fajdiga
Objava: 28. 10. 2021 / 07:06
Oznake: Mladi, Starši
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 28.10.2021 / 07:15
Ustavi predvajanje Nalaganje
Kako popestriti krompirjeve počitnice?
Med počitnicami je več časa za družabne igre. FOTO: Tatjana Splichal

Kako popestriti krompirjeve počitnice?

Jezus nam v Svetem pismu pravi: »Pojdite sami zase na samoten kraj in se malo odpočijte!« (Mr 6, 31). V obilici obveznosti hitrega tempa življenja lahko kaj hitro pozabimo sami nase, na počitek in odklop, ki ju naše telo potrebuje.

Čeravno v teh dneh ne odhajate na samoten kraj duhovnih vaj v tišini, potem je tu nekaj predlogov, kako poživiti dušo in duha, si odpočiti in zamenjati okolje.

Počitnice doma

Če ste iz vrst tistih, ki raje uživajo in počivajo notri in radi ustvarjajo zanimive stvari, potem vas bo morda navdušilo oblikovanje gline, peka piškotov ali peciva, dolgo načrtovani ogled filma ali najljubše oddaje, morda pa tudi branje dobre knjige ali zanimiva družabna igra z domačimi.

Aktivnosti zunaj

Za tiste, ki obožujete aktivnosti na svežem zraku, je morda dobra popestritev nabiranje kostanja, jesenskega listja ali drugih jesenskih pridelkov za dekoracijo doma. Če ste bolj navihane sorte, vas morda premami skok v kup listja v gozdu, sicer pa je dobra ideja tudi obisk gora ali bližnjega hriba. Zagotovo vas bo narava s svojo lepoto očarala in približala Stvarniku ki nam vsak dan nasipa polnost življenja.

Krajši izleti

Če raje ubirate srednjo pot, potem so vam morda na kožo pisane toplice ali ogled kakšnega slovenskega mesta, v katerem je zanimiv muzej ali galerija. Izlet po Sloveniji je včasih dobro združiti tudi z obiskom prijateljev in sorodnikov, ki jih že dolgo nismo srečali.



 


Kupi v trgovini

Razprodano
Špelca na počitnicah na deželi
Za otroke
12,93€
Nalaganje
Nazaj na vrh