Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kako poskrbeti za dobre odnose z bratom ali sestro?

Za vas piše:
Tereza Mohar
Objava: 22. 02. 2021 / 15:13
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 23.02.2021 / 08:40
Ustavi predvajanje Nalaganje
Kako poskrbeti za dobre odnose z bratom ali sestro?

Kako poskrbeti za dobre odnose z bratom ali sestro?

Osrednja tema tokratne številke revije Najst so »sorojenci«.
Ti gredo tvoji bratje ali sestre kdaj (ali pa celo pogoste) na živce? O tem, kako dobiti boljšega brata ali sestro, piše v novem Najstu Kristina K. Čušin.

Prebiral boš lahko o mladinskem pevskem zboru iz Cerknice (zase pravijo, da so navihani, dobrovoljni, ustvarjalni, predani in razigrani), raziskal boš, kaj dela ornitolog, se prepričal, ali je obisk fitnesa »kul« ali ne, ter se poučil o potresih v zgodovini.

Duhovnik Matevž Mehle piše o tem, kaj nas o bratih in sestrah uči Sveto pismo, v rubriki »ta dobri« pa si preberi življenjsko zgodbo Božje služabnice Dorothy Day.

Kako splesti dobre odnose z družino tvojega fanta ali punce tokrat svetujeta zakonca Agata in Gašper, v športnem kotičku je predstavljen Kristjan Čeh, metalec diska, prek slike in besede pa boš lahko »obiskal« tudi oddaljen košček Slovenije, ki v sebi skriva nešteto zakladov. Se ti že svita, katera slovenska pokrajina bi to lahko bila?


Letna naročnina na revijo Najst je 27 evrov. Ob naročilu prejmete darilo: Čista zmaga. Hitra pot do naročila: narocila@druzina.si, 01 360 28 28. Revijo lahko prelistate TUKAJ.

Kupi v trgovini

Novo
Izpostavljeno
Dve zgodbi enega zakona
Pričevanja
24,90€
Nalaganje
Nazaj na vrh