Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Matt Fradd: anketa & fotogalerija

Za vas piše:
Spletno uredništvo
Objava: 12. 04. 2024 / 23:28
Oznake: Duhovnost, Mladi
Čas branja: 3 minute
Nazadnje Posodobljeno: 12.04.2024 / 23:56
Ustavi predvajanje Nalaganje
Matt Fradd: anketa & fotogalerija
Med udeleženci so prevladovali mladi in mladi odrasli. FOTO: Siniša Kanižaj

Matt Fradd: anketa & fotogalerija

Nekaj naključno izbranih obiskovalcev smo povprašali, kaj jih je pri nagovoru Matta Fradda najbolj nagovorilo.

V petek zvečer se je v škofovih zavodih v Šentvidu nad Ljubljano zbralo več kot 500 mladih odraslih, ki so prišli poslušat sporočila Matta Fradda. Kaj jim je povedal, preberite TUKAJ. Zbrali smo tudi nekaj odzivov obiskovalcev. Fotogalerijo si lahko ogledate na koncu. 

Meta in Spase Stojanov

Meta in Spase Stojanov

Matt Fradd nas je spodbudil v veri, jo jasno in neomajno zagovarjal in pristno pričeval. Hkrati pa grajal mlačnost in spodbujal k obisku svete spovedi. Na postavljena vprašanja je odgovarjal zelo konkretno in ljubeče. In ob podpisovanju knjig, si je vzel čas za vsakega posebej. Res je bilo lepo videti laika, očeta, ki goreče in praktično vabi k Jezusu.

Miha Osredkar, Ljubljana

Miha Osredkar

Najbolj me je nagovoril uvod, ko je razlagal svojo zgodbo in mladostniška razmišljanja o vprašanjih, ki so tudi meni bila blizu. Nagovor je bil zelo zanimiv, imel je apologetično noto, govoril je splošne stvari in ga je bilo vredno poslušati. 

Naročite knjigo Matta Fradda Kje najti srečo?

Kristina iz Borovnice

Kristina

Matta prej nisem poznala. Prišla sem, ne da bi vedela, o čem bo tekel pogovor. Trenutno sem v obdobju nekakšne suše in vse to je bilo kot živa voda. Vse, kar je povedal, vse njegove besede sem kar črpala. Uau!

Anže Cunk, bolnišnični duhovnik 

Anže Cunk

Matt je res prepričljiv, kar govori, tudi živi. Nagovorilo me je, da je poudaril, da se ne smemo obsojati, da nas ima Bog neskončno rad in da smo mi tisti, ki se prevečkrat obsojamo in bežimo stran od Boga. Drugim, ki ga niso poslušali, bi priporočal, da bi prebral kakšno njegovo knjigo, poslušal njegov podkast, da bi spoznal, da nas ima Bog rad, da bi začutil Božjo ljubezen in da bi s tem vzljubili tudi same sebe.

Nina Vene, Kranj

Nina Vene

Matta in njegovo ženo Cameron že nekaj časa spremljam po Youtubu. Zelo so mi všeč tudi njene vsebine, ker je zelo temperamentna. Nocoj sem doživela fenomenalen večer. Tudi Mattov podkast mi je zelo všeč, je konkreten, imajo odlične goste in teme, zato ga priporočam vsem. Dogodek je bil res dobro organiziran. Odlično se mi zdi, da so pri Katoliški mladini izkoristili priložnost in povabili Matta v Slovenijo zdaj, ko predava v Avstriji. Šla sem tudi k spovedi. Že nekaj časa sem načrtovala k spovedi, ampak sem dobila danes še dodatno spodbudo. 

Maja Papler

Maja Papler

Pogovorni večer z Mattom Fraddom mi je bil všeč. Govorca od prej nisem poznala, a sem se odločila, da grem na dogodek, ker bo zagotovo enkratna izkušnja. In res je bila. Njegov smisel za humor ne pozna meja. Super mi je bilo, da se je velikokrat pošalil med malce težjimi temami in nam dal veliko zagona za rast v krščanski veri.

Benjamin Siter, moderator večera

Benjamin Siter

Najbolj me nagovarja njegova resnost v veri, tudi z apologetskega vidika. Da imaš intelektualno stvari naštudirane, da stojijo na svojem mestu in da jih znaš tudi koncizno, jasno in celo zabavno predstaviti naprej. Da tisti, ki veruje, ne misli samo: »Ja, to je neka velika skrivnost,« kot je rekel Matt, ampak da v resnici znaš razložiti razloge za svojo vero. Kot pravi Peter: »Bodite v vsakem trenutku pripravljeni povedati ljudem za razlog upanja, ki je v vas.« Mislim, da nam v Sloveniji tega zelo primanjkuje in da se lahko od njega tega uči vsak od nas.

-> Oglejte si še nekaj fotografij z dogodka (kliknite puščico v desno)!


Nalaganje
Nazaj na vrh