Menu
Košarica
Zapri

Tvoja košarica je prazna.

Zapri
Iskanje

Kako varni so naši otroci pri igri?

Za vas piše:
Mojca M. Štefanič
Objava: 04. 09. 2013 / 08:39
Oznake: Družba, Duhovnost
Čas branja: 1 minuta
Nazadnje Posodobljeno: 30.01.2018 / 17:12
Ustavi predvajanje Nalaganje
Kako varni so naši otroci pri igri?

Kako varni so naši otroci pri igri?

V Celju konec meseca prirejajo prvo mednarodno izobraževalno konferenco »Varna igra 2013«

V Celju konec meseca prirejajo prvo mednarodno izobraževalno konferenco »Varna igra 2013«. Na konferenci se bodo prepletali govorniki, ki iz različnih ustanov delujejo na področju varne igre. Osvetlili bodo pomembnost primernega načrtovanja igrišč, vlogo igre pri otrocih in mladostnikih, obstoječo komunikacijo med ustanovami, namen standardov, sprejetih v Evropski zvezi, pravice otrok in staršev. Osvetlili bodo dobro in pregledali slabo prakso ter se seznanili s trendi v tujini.

V okviru povečevanja osveščenosti na področju varnosti igre na zunanjih in notranjih igralih Zavod za varno igro (ZVI) pripravlja izobraževalno konferenco »Varna igra 2013«. Namen konference je osvetliti področja, pri katerih bi bilo po mnenju prirediteljev možne kakršne koli izboljšave. Prvič bodo v Sloveniji na enem mestu zbrani domači in tuji strokovnjaki, ki ustvarjajo varno otroško igro. Konferenco prirejajo 24. in 25. septembra 2013 v Celju.

Vsebine konference so namenjene ravnateljem, lastnikom turističnih objektov in drugim osebam, odgovornim za varnost otroških in mladostniških igrišč. Izkušnje kažejo, da gospodarski položaj sicer ne omogoča velikih naložb v nakup novih igral ali njihovo prenovo, toda varnost na igriščih lahko zagotovimo že z drobnimi prispevki, ki ne terjajo finančnega vložka.




Foto: arhiv Družine / T. S.

Kupi v trgovini

Življenjske težave
Drugi priročniki
4,00€
Nalaganje
Nazaj na vrh